Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σέρρες : Διόδια αυτοί ...ψηφίσματα εμείς !!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για DHMOTIKO SYMBOYLIO SERRVNΘέμα ημερών είναι η επανέναρξη των εργασιών για την
κατασκευή του σταθμού διοδίων στο ύψος του Στρυμονικού. Και επαναλαμβάνουμε οτι είναι αφέλεια το λιγότερο κάποιος να πιστεύει οτι δεν θα λειτουργήσουν . όμως επειδή έχουμε και αγωνιστικό πνεύμα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Σερρών εγκρίθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την κατασκευη και λειτουργία των διοδίων .Τώρα το τι κάναμε από το 2014 που είχε εγκριθεί η κατασκευή τους είναι άλλο θέμα .Πάντως θα εχουμε να λέμε οτι αντισταθήκαμε 



 Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α  δημου σερρων


Σε καµία περίπτωση δεν πρέπει να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει νέος Σταθµός ∆ιοδίων, µετωπικός ή πλευρικός, επί του καθέτου άξονα της Εγνατίας Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης και µε δεδοµένο ότι, δεν υπάρχει ως εναλλακτική λύση παράπλευρη οδός. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να κατασκευαστούν δύο (2) Σταθµοί ∆ιοδίων έως την Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.