Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα .. Αναστάση

Αποτέλεσμα εικόνας για μεγαλομυστακασΈνα βήμα πριν τη διάλυση η ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων

Ο Γιάννης Σαρίδης, παραιτήθηκε από τη θέση του στην ΚΟ με επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση, με αφορμή το επεισόδιο που προκάλεσε ο Δημήτρης Καβαδέλλας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όταν του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο.
Η παραίτηση του Γιάννη Σαρίδη από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, φαίνεται όμως πως είναι προάγγελος της ανεξαρτητοποίησής του.
Αν ανεξαρτητοποιηθεί και ο Σαρίδης, θα γίνει ο 4ος βουλευτής που πράττει αναλόγως, έπειτα από τους: Γιώργο Καρρά που εντάχθηκε στο Κίνημα Αλλαγής, την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Κατσιαντώνη που κινήθηκε προς τη Νέα Δημοκρατία. Δεδομένης της ανεξαρτητοποίησης Σαρίδη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Βασίλη Λεβέντη, θα μετρά πλέον 5 βουλευτές, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρξει έστω και μια ακόμα αποσκίρτηση, η ΚΟ παύει να υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.