Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Nύχτα Αγωνίας σε Σούνιο και Πόρτο Χέλι για την εγχώρια Μαφία

Πολιτικό θρίλερ στις βίλες του Σουνίου και του Πόρτο
Χέλι, εδώ όπου παραθερίζουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο άνδρες έχουν ένα στοίχημα ζωής που πρέπει να κερδίσουν. Ελα όμως που δεν μπορούν να κερδίσουν και οι δύο μια και το στοίχημα είναι το ίδιο: H εξουσία!
Από τον Ian Ford
Την ίδια αγωνία μοιράζονται μαζί τους και οι επιχειρηματίες χορηγοί τους. Αυτοί που ποντάρουν πάνω τους πολλά εκατομμύρια ευρώ_όχι άδικα. Οσοι επένδυσαν στον Τσίπρα 3 χρόνια τώρα έχουν βγει κερδισμένοι με πολλούς τρόπους. Οι δουλειές πάνε μια χαρά μια και είναι σπουδαίο πράγμα-μεγάλη ευκολία-να έχεις μαζί σου το γκουβέρνο, όποιο κι αν είναι, όσο διεφθαρμένο κι αν είναι.

Ετσι λοιπόν σήμερα το βράδι στη βίλα του Σουνίου θα καταφθάσουν με σκάφη και ελικόπτερα οι χορηγοί του Τσίπρα. Οι Κορλεόνε που στηρίζουν τον πρωθυπουργό. Το ίδιο θα συμβεί και στο Πόρτο Χέλι, στη βίλα των Κυριακού που φιλοξενείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης (αξούριστος και πιο σκληρός από ποτέ) όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης στο Documento. Oι Κορλεόνε στο Σούνιο και οι Γκαμπίνο στο Πόρτο Χέλι. Εδώ θα βρεθούν οι χορηγοί του Κυριάκου που αδημονούν να πάρουν την εξουσία. Μόνο που όπως απεκάλυψε το Κουρδιστό Πορτοκάλι ένας νέος παίκτης με τους δικούς τους χορηγούς-μαφιόζους μπαίνει με δίψα στα σαλόνια της εξουσίας.

Μιλάμε για τον Γιώργο Χουλιαράκη που στηρίζει η οικογένεια Προβεντσάνο. 3 οικογένειες μαφιόζων σε μια ανηλέητη μάχη εξουσίας. Η παράδοση τω δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τον Ερντογάν αλλάζει αίφνης το σκηνικό. Εκεί που ο Τσίπρας ήταν καμμένο χαρτί ξαναμπαίνει στο παιγνίδι της εξουσίας προκαλώντας ενθουσιασμό και συγκίνηση στους μαφιόζους που τον στηρίζουν. Τίποτε δεν έχει χαθεί λένε πλέον οι συριζαίοι. Μόνο που αυτή τη φορά σκέφτονται πολύ σοβαρά τον εκλογικό αιφνιδιασμό καθώς μετά από όσα συνέβησαν στο Μάτι υπάρχει ο φόβος του απρόβλεπτου παράγοντα. Και του Γιώργου Χουλιαράκη ο οποίος μπαίνει βίαια στο κόλπο με την βοήθεια των δικών του χορηγών-μαφιόζων.
Ένα ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 προσγειώθηκε στα Χανιά στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και σε αυτό επιβιβάστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη-θα γράψει ο Τζακ Μπάουερ Κώστας Βαξεβάνης.
Το απόγευμα, ακόμα ένα ελικόπτερο, του ίδιου ομίλου έχοντας τον ίδιο προορισμό, παρέλαβε από το ίδιο σημείο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
(Πόσα ελικόπτερα έχει ο ΑΝΤ1;)
Προορισμός και των δύο ήταν το Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται η βίλα Κυριακού, καταδεικνύοντας τις στενές σχέσεις του προέδρου και της συζύγου της ΝΔ με τον όμιλο ΑΝΤ1.
Εξάλλου, οι στενές αυτές σχέσεις είναι εμφανείς, καθώς η τακτική του ομίλου, καθ΄όλο το διάστημα των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για το “who is who” και τις κινήσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η θέση του είναι απλώς ότι… «χτυπάνε τη σύζυγό του Κυριάκου», μια στήριξη που κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί.
Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού οι σχέσεις του ομίλου ΑΝΤ1 με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη… “συσφίγγονται” και μέσω της Endeavor, του οργανισμού στον οποίο η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ είναι ιδρύτρια και αντιπρόεδρος του ΔΣ.
Μέλος του ΔΣ έχει διατελέσει και ο Θοδωρής Κυριακού…
ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το δημοσίευμα της γερμανικής Handelsblatt η οποία εκτιμά ότι θα αποβεί καταστρεπτική για τον Τσίπρα η τραγωδία στο Μάτι. Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή σε κέντρα λήψης αποφάσεων που καθορίζουν ακόμη κι αυτές τις τύχες των ηγετών.
Στο μεταξύ και το ιερατείο του Σύριζα είναι πλέον ανήσυχο για το μέλλον του κόμματος μια και διαπιστώνει ότι οι μετοχές του σημερινού πρωθυπουργού έχουν γίνει κάρβουνο. Το ιερατείο του κόμματος και οι χορηγοί του ετοιμάζονται ήδη για την μετα-Τσίπρα εποχή για να μην πούμε ότι είναι ήδη έτοιμοι.
Πριν μερικά 24ωρα στην έπαυλη γνωστού επιχειρηματία που βρίσκεται καμουφλαρισμένη πίσω από την πυκνή βλάστηση του Παλαιού Ψυχικού οι συνδαιτημόνες δεν έκρυβαν την δυσφορία τους για τους χειρισμούς των εμπλεκόμενων υπουργών ενώ τα βέλη σημάδευαν τον πρωθυπουργό για τις επιλογές των σαρδανάπαλων υπουργών του.
Ο οικοδεσπότης πήρε το λόγο:
-Aυτή η κυβέρνηση των καφενόβιων άφησε να γίνουν στάχτη 100 νοματαίοι. Ο Τσίπρας έχει τελειώσει…
.Μα τώρα ανακάλυψες ότι πρόκειται για καφενόβιους; Συμφωνήσαμε να τους στηρίξουμε γιατί με αυτούς κάναμε πιο καλά τη  δουλειά μας…
Τον διέκοψε κάπως απότομα ο Ελληνας Μπερνάντο Προβεντσάνο. Ο θρυλικός αρχηγός της Ελληνικής Μαφίας που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει μια και ποτέ δεν ανακατεύτηκε με τα πίτουρα, δηλαδή με το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και ο θρύλος λέει ότι η επιβλητική κατοικία του είναι μια πετρόχτιστη αετοφωλιά σε μια κορυφή του Σουνίου. Κρύβεται ανά περιόδους πίσω από φήμες ότι είναι ήδη νεκρός, αλλάζει συνέχεια κρησφύγετα και δεν χρησιμοποιεί ποτέ κινητά τηλέφωνα. Δίνει τις διαταγές του μόνο μέσω των διάσημων pizzini, τον κώδικα επικοινωνίας που είχε επινοήσει ο ίδιος.
Πρόκειται για τσιγαρόχαρτα με ειδικό κώδικα γραφής, τα οποία διπλώνονται δεκάδες φορές ώστε να χωρούν ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών, τυλίγονταν με σελοτέιπ και διακινούνταν μέσω ενός μεγάλου δικτύου αγγελιαφόρων. Είχε αριθμήσει τους συνεργάτες του από το 2 έως το 164, κρατώντας ο ίδιος το νούμερο 1. Οι περισσότεροι συνεργάτες του δεν γνώριζαν ποιος κρυβόταν πίσω από κάθε αριθμό. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι ακατανόητη, μεταξύ άλλων περιέχει αριθμούς, γράμματα της αλφαβήτου, περικοπές από τη Βίβλο και αναφορές στον Ιησού. Αμήν. Με τον ίδιο τρόπο ο Ελληνας Προβεντσάνο επικοινωνεί με τη γυναίκα της ζωής την οποία δεν μπορεί επί σειρά ετών να δει, καθώς παρακολουθείται διαρκώς από τις Αρχές. Ο Ελληνας αρχιμαφιόζος κυβερνά τον στρατό από πολιτικούς με μοναδικά μέσα δύο γραφομηχανές, εκ των οποίων μόνον η μία ηλεκτρική, ένα λεξικό και ένα αντίτυπο της Βίβλου…Αμήν.
.Πρόκειται για καφενόβιους στους οποίους για να έχουν μέλλον πρέπει να βρούμε έναν νέο αρχηγό…Ο Τσίπρας πρέπει να βγει στη σύνταξη…Θα φροντίσουμε να τον βγάλουμε εμείς…Θα του εξασφαλίσουμε πολυτελή διαβίωση όπως και στους προκατόχους του που έκαναν τις δουλειές μας.
-Αρχηγέ, ξέρεις ποιος θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ; Τι θάλεγες για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο;
.Κόψε το χιούμορ Γιώργο…Αυτός είναι ένας γραφικό φρικιό της Carnaby street. Eνας απλός διασκεδαστής…Χρειαζόμαστε έναν Σημίτη για τον Σύριζα και τη χώρα…Αυτόν που μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη στις μεθεπόμενες εκλογές. Νομίζω ότι τον βρήκα…Πρέπει να τον καλέσουμε  στην επόμενη σύναξή μας και να μας δώσει όρκο πίστης. Αυτός είναι ο Γιώργος ο Χουλιαράκης…Φρόντισε να βρίσκεται εδώ την επόμενη φορά…


https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.