Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Παναγιώτης Καρίπογλου : Η απόλυτη σιωπή για τον TAP

Αποτέλεσμα εικόνας για καριπογλουΣτο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το κλείσιμο της Εθνικής οδού Σερρών -Θεσσαλονίκης 
στο ύψος του Προβατά από την υποχώρηση του οδοστρώματος εξαιτίας της αστοχίας της κοινοπραξίας του TAP .Αναφέρεται ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών κ Παναγιώτης Καρίπογλου , ο οποίος σχολιάζει την απόλυτη σιωπή του τοπικών αρχών στο ΣΕΡΡΑΙΣΤΑΝ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ
Αναρωτιέμαι , σε ποια άλλη περιοχή της Ελλάδας , μια εταιρία και στη συγκεκριμένη περίπτωση η κοινοπραξία κατασκευής του αγωγού TAP , θα δημιουργούσε πρόβλημα σε μία εθνική οδό , όπως ο δρόμος Σερρών - Θεσσαλονίκης , ο κόσμος θα έκανε παράκαμψη χιλιομέτρων και μεγάλης χρονικής καθυστέρησης και δεν θα αντιδρούσαν σφόδρα οι τοπικές Αρχές ....
Ενώ λοιπόν τους αγρότες τους παραπέμπουμε σε αμέτρητες δίκες για το κλείσιμο των εθνικών οδών , την κατασκευαστική κοινοπραξία , που λόγω της αστοχίας της υποχώρησε το οδόστρωμα και έκλεισε η εθνική οδός , δεν βλέπω να την ακουμπάει κανένας.
Αυτό δεν είναι κράτος , δυστυχώς .

1 σχόλιο:

  1. Στον Δήμαρχο που σε βράβευσε τον Αγγελίδη να τα πεις Παναγιώτη ...Αυτός και ο κυρ-Γιάννης μπορούν να απαντήσουν...Εκτός και αν ο ΤΑΠ τους μπούκωσε τόσο με τα ανταποδοτικά. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.