Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Ανακάλεσε τις δηλώσεις του ο Κώστας Καραμανλής

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης σερρεςΜε νέες δηλώσεις του σήμερα ο βουλευτής  της ΝΔ κ Κώστας Καραμανλής ανακάλεσε  τα όσα είπε χθες
ιλώντας στην “Πρωινή Γραμμή” του ΣΚΑΪ . O κ Καραμανλής  παρά το γεγονός ότι επισήμως η Ν.Δ. ζητεί εκλογές και έχει ταχθεί στο παρελθόν υπέρ των “καθαρών λύσεων”, . προκάλεσε αίσθηση, αφού άνοιξε παράθυρο για άλλου τύπου πολιτικά σενάρια: “Αν ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να διαπραγματευθεί και θέλει συναίνεση, μπορεί κάλλιστα να παραιτηθεί. Και να πάμε στη Βουλή και να βγάλουμε έναν άλλον πρωθυπουργό, αυτό έχει γίνει στο παρελθόν, είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως “όταν θες συναίνεση, πρέπει να κάνεις κι εσύ ένα βήμα πίσω”

Σήμερα ο κ Καραμανλής με νέες δηλώσεις του στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ αναίρεσε τα όσα είπε χθες και συντάχθηκε με την επίσημη γραμμή  του κόμματος της ΝΔ .

ΥΓ .Δύσκολοι καιροί για τους αντάρτες Κώστα μου έστω και αν φέρουν και βαρύ πολιτικό όνομα

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΣΠΟΜΕΝΕΣ ΒΑΛΤΩΔΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...
    Υ.Γ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.