Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Θόδωρος Τζαμπάζης VS Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Διακόπτεται η παροχή δωρεάν σίτισης και τροφίμων από το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες .

όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Θόδωρος Τζαμπάζης υπαίτιος  της διακοπής είναι ο πρώην βουλευτής του κόμματος; κ Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Η ανακοίνωση του κ Τζαμπάζη 

Λόγω των Αγίων Ημερών του Πάσχα, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη και ν' απολογηθώ, στις είκοσι(20) Οικογένειες, που σιτίζαμε καθημερινά επί τρία(3) συναπτά έτη, καθώς κι από τους κοινωνικούς φορείς κι ιδρύματα, τα οποία κάθε χρόνο επισκεπτόμαστε ανελλιπώς με σκοπό τη διανομή δώρων κι ανταλλαγή ευχών, ως ελάχιστο δείγμα κοινωνικής προσφοράς κι ανθρώπινης ευαισθησίας.
Οι παραπάνω κοινωνικές δράσεις διακόπτονται εντελώς ξαφνικά κι άνευ λόγου κι αιτίας), από τον τέως βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλο !!!
Για τους λόγους ρωτήστε τον ίδιο.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τον Διευθυντή και το ΔΣ Ευαγούς Ιδρύματος της Πόλης Μας, για την Ευγενική Χορηγία των συσσιτίων και να δηλώσω, ότι προσωπικά παραμένω ενεργός συμπαραστάτης σε κάθε κοινωνική προσφορά υπέρ αδύναμων συμπολιτών μου!!!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, Όλους τους Σερραίους Επιχειρηματίες, που συνέδραμαν καθοιονδήποτε τρόπο σ' αυτή την κοινωνική προσφορά ΑΓΑΠΗΣ !
Με την ευκαιρία θέλω να ενημερώσω ότι η τελευταία διανομή συσσιτίου, θα πραγματοποιηθεί, στις 17 Απρ 2017.
Καλή Ελληνική Λαμπρή σε Όλες κι Όλους !!

2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.