Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Δήμος Σερρών : 7 μήνες χωρίς ουσιώδη αλλαγή. Πόσο ακομη θα Αναμένουμε… ??????

 

 

 


 Κειμενο : Στέφανος Τζουμάκας

Η παιδική χαρά των Σφαγείων, κατασκευασμένη εδώ και 1,5 χρόνο, αναμένει έκτοτε την ολοκληρωση του γειτονικού σε αυτην παρκου, μέχρι να δοθει προσβαση στο κοινο της. Κι ομως ειναι παρατημενη στο ελεος των αγριοχορτων, των σκουπιδιων και των μπαζων. Ποσο λυπηρο να βλεπουμε την κατάσταση της ετσι τραγική και απαράδεκτη-χωρις συντήρηση, χωρις καθαρισμό.
Στο πάρκο τα έργα συνεχίζονται αποσπασματικα. Ξεκινουν εργασίες για 2-3 μέρες, περναει ο καιρος με παυση πολλων ημερων και ξανα το ιδιο απο την αρχη.
Μια επίσημη ενημερώση απο τη νεα δημοτικη αρχη για το πότε θα δοθεί σε λειτουργία το εν λογω παρκο δεν υφισταται προς το παρον.
Φαίνεται οτι οντως γίνεται προσπάθεια. Κατανοούμε ολοι οι κάτοικοι της περιοχης οτι χρειάζεται να δοθεί χρόνος. γνωριζουμε πως βρήκατε την κατάσταση δύσκολη σε πολλούς τομείς.
Βλεπουμε ομως οτι πέρασαν 7 μηνες χωρις ουσιωδη αλλαγη.
Ποσο ακομη θα Αναμένουμε… ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.