Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Όταν οι συγκρίσεις απογοητεύουν

 




 

 Με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με την ηγεσία του Εμπορικού συλλόγου Σερρών να παίζει το ρόλο του ποντίου Πιλάτου .Αφού στην ουσία η κ Μηλιγκα κάλεσε τα μέλη του συλλόγου  αν θέλουν να εφαρμόσουν την απόφαση .Να πούμε οτι ο σύλλογος έχει πάψει στην ουσια να λειτουργεί .

Η περίφημη λευκή νύχτα μετά κόπων και βασάνων έγινε το 2022 και έκτοτε ξεχάστηκε .Την ιδια ώρα που ο Εμπορικός σύλλογος Ηράκλειας το έχει κάνει θεσμό διοργανώνοντας κάθε έξι μήνες την λευκή νύχτα μια βραδιά που πλαισιώνεται με πολλές εκδηλώσεις , δώρα και πολλά άλλα . Στον ιδιο δρόμο και ο Εμπορικός σύλλογος Σιδηροκάστρου που διοργάνωσε πρόσφατα την πρώτη παρόμοια εκδήλωση.

Μπορεί να μας πει ο Εμπορικός σύλλογος Σερρών . Ποιες δράσεις για την στήριξη και τόνωση της τοπικής αγορ4ας διοργάνωσε τα τελευταία τρία χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.