Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Ατυχές το σχόλιο κ αντιδήμαρχε

 


 

 Νέο ειρωνικό σχόλιο του κ Μισιρλη στην συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής για την συμμετοχή της κ Παλάζη στην ε3κδηλώση στην Τούζλα  που οργάνωσε εταιρεία που ασχολείται με την πώληση σπιτιών .

Ο κ Μισιρλης κάλεσε την δημοτική αρχη να ειδοποιεί έγκαιρα την αστυνομια όταν θα γίνονται οι εκδηλώσεις .Γιατι θα προκαλείται μποτιλιάρισμα απο την μεγάλη προσέλευση αλλοδαπών τουριστών.

Δεν ξέρουμε ( ειναι πολύ νωρίς ακόμη ) τι θα καταφερει η παρούσα δημοτική αρχη στο θέμα της τουριστικης προβολής της πόλης των Σερρών. Αλλά ο κ Μισιρλης δεν μπορεί να ειρωνεύεται για το συγκεκριμένο θέμα .Γιατι στα τέσσερα χρόνια της δημοτικής αρχής των Συμμάχων ξοδευτήκαν αρκετά χρήματα .Τουριστικοί κατάλογοι , βίντεο τα οποία εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν , συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν στο πηλίκο . Οποτε σε ένα τομεα που έχεις αποτύχει ειναι ατυχές να προεξοφλείς οτι θα αποτύχουν και οι επόμενοι .Γιατι να τα κανουν χειρότερα απο σένα και να θέλουν δεν μπορουν. Αν γινομαι αντιληπτός

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 27:00

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.