Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Λουκέτο στους παιδικούς σταθμούς Λευκώνα , Κάτω Καμήλα αύξηση των τμημάτων στο Σκούταρι

 




Το δημοτικο συμβούλιο Σερρών αποφάσισε ομόφωνα

α) Την αναστολή λειτουργίας για την νέα σχολική χρονιά 2024-2025 του Παιδικού Σταθμού Λευκώνα, διότι δημιουργείται βασικό κόστος λειτουργίας πολύ δυσανάλογο των αναγκών που καλύπτονται καθώς υποβλήθηκε μόλις μια αίτηση.


β) Την αναστολή λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Κ. Καμήλας επειδή η
εγκατάστασή του παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα με κίνδυνο την πρόκληση
ατυχημάτων για παιδιά και προσωπικό, καθώς και κινδύνους υγειονομικού
χαρακτήρα.


γ) Την ίδρυση δύο (2) βρεφικών τμημάτων στον παιδικό σταθμό Σκουτάρεως
Δήμου Σερρών με το ανάλογο προσωπικό όπως ορίζεται και στα προηγούμενα τμήματα που λειτουργούν εντός του πρώην ΝΠΔΔ Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. αξιοποιώντας και το υπάρχον προσωπικό σύμφωνα με την πραγματική δύναμη των εγγραφών του έτους, σύμφωνα με το εισηγητικό μέρος της παρούσης
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ – ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», κ. Χρυσάφης Αλέξανδρος επισήμανε ότι: «Η παράταξη συμφωνεί με την πρόταση της εισήγησης, διατηρεί όμως τις επιφυλάξεις της ως προς την νομιμότητα της απόφασης και αυτό διότι δεν προηγήθηκαν οι συνεδριάσεις και κατ΄ επέκταση οι αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων που θα έπρεπε να συνοδεύουν την εισήγηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.