Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Χωρίς νερό τις μισές μέρες του μήνα ..αλλά έχουμε κατανόηση






5 Ιουλίου – μέρα Παρασκευή – ώρα 7.30 το πρωί…

Ενημερωνόμαστε απο το τοπικό τύπο: Λόγω αναγκαίας επισκευής βλάβης στο δευτερεύον δίκτυο ύδρευσης στην οδό Εμμανουήλ Ανδρόνικου, αύριο Παρασκευή 05-07-2024 και στις ώρες από 08:00’ έως 12:00’, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς κλπ κλπ….

Ευχαριστούμε τους κατοίκους της περιοχής αυτής για την κατανόησή τους.

Τα ίδια Παντελακη μου τα ίδια Παντελή μου! Τις μισές μέρες του μήνα η μισή πόλη των Σερρών δεν έχει νερό! Έχουμε όμως τις ευχαριστίες της ΔΕΥΑΣ για την κατανόηση που δείχνουμε!

Εμείς βέβαια πληρώνουμε για το νερό ολόκληρο τον μήνα ακόμα και τις μέρες που δεν έχουμε νερό! Προτείνω λοιπόν να αφαιρείται απο τον λογαριασμό το ποσόν που αντιστοιχεί στις διακοπές και στις ζημιές που έχουμε λόγω αυτών(πχ στην κατάψυξη) ! Ζητώντας κι εμείς την κατανόηση των διοικούντων την αγία εταιρία – προέδρου, αντιπροέδρου και λοιπών υπευθύνων…. Διότι προς τι να πληρώνω όταν δεν μου παρέχεται αυτό για το οποίο πληρώνω? Δηλητηριώδες μεν – δίκαιο δε!

Κείμενο - Δήμητρα Σαμαρά

ΠΗΓΗ 

3 σχόλια:

  1. Για φωτογραφίες και να φουσκώνουν καλοί είναι και αυτή και η δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "5 Ιουλίου – μέρα Παρασκευή", επειδή το είδες σήμερα Δευτέρα, πάει να πει, πως αποτελεί είδηση;
    Πάει ο καιρός του έγχαρτου τύπου.
    Τα γεγονότα τρέχουν - καταγράφονται - μεταδίδονται αστραπιαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "και στις ζημιές που έχουμε λόγω αυτών(πχ στην κατάψυξη) !", σε μας και στον κουμπάρο του μπατζανάκη μου, χάλασαν και τα φαγητά, που είχαμε στην συντήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.