Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Η πρόταση της ημέρας : Υπάρχει και ο ρεφενές αδέλφια

 

 

  


 

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 Μετα βαιων και κλάδων ανακοινώθηκε και εορτάστηκε  η ένταξη έργου στα προγράμματα χρηματοδότησης των κουτόφραγκων . Τα πανηγύρια τελειώσαν οι δηλώσεις και αυτές εξαντλήθηκαν και έφτασε η ώρα να αρχίσουν οι εργασιες. Και εκεί προέκυψε πρόβλημα. Γιατι η προκήρυξη λέει οτι για να χρηματοδοτηθείς θα πρέπει ένα ποσοστό από το κόστος του έργου να το χρηματοδοτήσεις με ιδία κεφάλαια .Τώρα πως αυτή η λεπτομέρεια διέφυγε από τις αρχές που εξετάζουν τις προϋποθέσεις δεν μας  αφορά. Ο φορέας λοιπόν που ανέλαβε το έργο άρχισε να χτυπά πόρτες ζητώντας δανεικά ( το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο ) ώστε να καλύψει το κεφάλαιο της δικής του συμμετοχής .Πόρτες χτύπησαν πολλές αλλά τα οχι ήταν περισσότερα .Με αποτέλεσμα το έργο να ειναι στον αερα. Εμείς να κάνουμε μια πρόταση να γινει ρεφενές απο τους πολλους μπορεις να τα μαζέψεις. Βεβαια πρεπει να φτιάξεις και το αφήγημα γιατι δεν μπορεις να πεις γιατι τα χρειάζεσαι . Θα σε πάρουν με τις πέτρες .

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.