Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Σέρρες : Καλά είσαι ξεφόρτωσε

 




Αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση αλλά δεν ήθελε να πληρώσει κάδο ογκωδών και θεώρησε πρέπον να αφήσει όλα το παλιό σαλόνι της πάνω στο πεζοδρόμιο. Ο λόγος για μια σερραία δημότη που διαμένει στην οδό Κίου η οποία εδώ και μέρες έκανε κατάληψη του πεζοδρομίου με όλα τα πράγματα που αποφάσισε να βγάλει μέσα από το σπίτι της. Οι κάτοικοι της περιοχής , εδώ και μέρες έρχονται αντιμέτωποι με το θέαμα, και διαμαρτύρονται έντονα, καθώς για να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο πρέπει να κατέβουν στο δρόμο. Ιδιαίτερα για τα παιδιά με πατίνια και ποδήλατα  είναι αρκετά επικίνδυνο. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την υπηρεσία καθαριότητας, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική , όπως υποστηρίζουν.

Το ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση ενημέρωσε  αμέσως για το πρόβλημα τον προϊστάμενο καθαριότητας Μ. Πανάγο ο οποίος με την σειρά του , δήλωσε πως όντως δέχτηκαν καταγγελίες για την περιοχή και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 400 ευρώ στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία έβγαλε όλο το νοικοκυριό της στο πεζοδρόμιο.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση

 


 

1 σχόλιο:

  1. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την υπηρεσία καθαριότητας, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική , όπως υποστηρίζουν....
    Επειδή έχω και εγώ αποτανθεί προσωπικά στην Υπηρεσία Καθαριότητας, που με παρέπεμψε στην Υπηρεσία Καθημερινότητας και αυτή με την σειρά τους με παρέπεμψαν στην Δημοτική Αστυνομία και εκείνη με παρέπεμψε πάλι στην Υπηρεσία Καθαριότητας, βαρέθηκα και δεν ασχολήθηκα ξανά, θέλω να προτείνω στους δημότες σε παρόμοιες περιπτώσεις, να μην μπαίνουν στον κόπο, αλλά να τα καταγγέλουν στα κανάλια ή στo Serresbomb, που έτσι ζορίζονται και δραστηριοποιούνται.
    Στην διάθεση κάθε αρμόδιου-αναρμόδιου οι κλήσεις που έκανα και δεν εξυπηρετήθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.