Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Δήμος Βισαλτιας : Ιαματικά Λουτρά Θερμών

 


 

 

Ιαματικά Λουτρά Θερμά

Σε άλλες περιπτώσεις που αφορούν δημότες, ο Δήμος απειλή με πρόστιμα για την παράλειψη καθαρισμού των οικοπέδων. Εδώ όμως γιατί δεν εφαρμόζονται οι ίδιες πρακτικές; Γιατί αυτή η αδιαφορία για την καθαριότητα και την ασφάλεια της περιοχής; Η κατάσταση απαιτεί άμεση παρέμβαση και ευαισθητοποίηση από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Οι κάτοικοι ανησυχούν για την παραμέληση των δημόσιων χώρων και τη συνεχιζόμενη απουσία αποτελεσματικών μέτρων πυρασφάλειας.

Είναι καιρός να αναλάβετε δράση για την καθαριότητα και την πυρασφάλεια του τόπου μας. Αντιδήμαρχε Αδέσποτων Ζώων και Καθημερινότητας, πόσο ανεπαρκής μπορείς να γίνεις ακόμα; Η υπομονή των πολιτών εξαντλείται και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα.

Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να ληφθούν μέτρα, η κατάσταση χειροτερεύει και η απογοήτευση των πολιτών μεγαλώνει.

Πού είναι οι υπεύθυνοι;

Υπάρχει κάποιος που ακούει και νοιάζεται πραγματικά για την ευημερία των δημοτών και την προστασία της περιοχής μας; Είναι ώρα να αποδείξετε ότι οι τοπικές αρχές είναι εδώ για να προστατεύουν και να φροντίζουν τους πολίτες τους. Αναλάβετε δράση τώρα, πριν να είναι πολύ αργά.

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.