Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Δεν θέλουν το Κ.Η.Φ.Η στον χώρο του Α ΚΑΠΗ

 




Απρόσκλητοι βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο των Σερρών ηλικιωμένοι μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Σερρών οι οποίοι  “έφαγαν” πόρτα καθώς δεν είχαν ενημερώσει για την επίσκεψη τους οπότε δεν βρήκαν εκεί ούτε τη δήμαρχο Β. Μητλιάγκα, άλλα ούτε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ν. Φρυδά. Οι ηλικιωμένοι διαμαρτύρονται καθώς όπως λένε δεν θέλουν το Α’ ΚΑΠΗ Σερρών να αλλάξει και να μετατραπεί σε ΚΗΦΗ και τους ίδιους να τους πετάξουν παραδίπλα , στερώντας ακόμη και τα βασικά που πρέπει να έχει ένα ΚΑΠΗ. Οι ηλικιωμένοι σήμερα ήταν φανερά δυσαρεστημένοι από τη στάση της δημοτικής αρχής ,που πήρε μια απόφαση να προχωρήσει στη δημιουργία ΚΗΦΗ χωρίς όμως να ρωτήσει κανέναν.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση

1 σχόλιο:

  1. πολύ διαφήμιση στα ρεπορταζ του δίκτυο ρε serresbomb> Σε ανοιχτη γραμμη με τον νέο διευθυντή φαίνεται πως είσαι και πήρες εντολή για να προβάλεις τη νέα τάξη πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.