Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Νοσοκομείο Σερρών: Έκκληση για αίμα σε ομάδες Α-, Β- και Ο-

 




Έκκληση για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος ,κυρίως στις ομάδες Α (-) Β(-) και 0 (-) απευθύνει το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Σύμφωνα με τη  σχετική  ανάρτηση από το τμήμα αιμοδοσίας υπάρχει σοβαρή έλλειψη στις ομάδες αυτές καθώς την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και της παρατεταμένης θερμοκρασίας, το τμήμα αιμοδοσίας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τα αποθέματα αίματος γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών. Παράλληλα υπενθυμίζεται η πολύτιμη αυτή προσφορά από τον άνθρωπο στον συνάνθρωπο. 

poster

Το τμήμα αιμοδοσίας λειτουργεί καθημερινά 9 π.μ.- 13.00 και 18.00-20.00, όπως επίσης 9 π.μ. – 11 π.μ. τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα, ενώ το επόμενο διάστημα η κινητή μονάδα αιμοληψίας του νοσοκομείου σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς θα πραγματοποιήσει εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας σε κάθε γωνιά της Π.Ε. Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.