Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Κοιτα να μαθαίνεις : Φέτος δεν υπάρχει προβλημα

 


 

 Έντονη ανησυχία προκαλεί η παρατεταμένη ανομβρία με τα  αποθέματα νερού να μειώνονται στον υδροφόρο ορίζοντα σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού οι ανάγκες σε νερό είναι αυξημένες καθώς διανύουμε και την καλλιεργητική περίοδο στον κάμπο των Σερρών με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να  πρέπει να ποτιστούν. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο αντιμετωπίζουμε τις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων 20 ετών. 

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ

 Ο κ. Σπυρόπουλος τονίζει πως η Λίμνη Κερκίνη  έχει τα απαιτούμενα αποθέματα και παρέχει το νερό που απαιτείται. Βέβαια η χρήση του νερού θα πρέπει να γίνετε με σύνεση και χωρίς σπατάλες ώστε να υπάρχει επάρκεια για  όλους τους καλλιεργητές.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη  αν και είναι άγνωστο μέχρι πότε θα έχουμε ανομβρία, έχουν προβλεφθεί αποθέματα νερού για τέτοιου είδους καταστάσεις και δηλώνει πως η χρονιά θα βγει, έστω και με δυσκολίες. Το σημαντικό είναι να γίνετε  σωστή κατανάλωση  νερού.

 https://epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.