Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Πανσερρακος : Όλα έτοιμα για τις εργασίες στο γήπεδο

 




Ο Πανσερραϊκός μετρά αντίστροφα για την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό γήπεδο, προκειμένου να είναι πανέτοιμο, για τις ανάγκες της νέας χρονιάς. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας, με προσωπικές του ενέργειες, έχει φροντίσει να λυθούν όλα τα θέματα με τις συμβάσεις και τα συνεργεία, να αρχίσουν να δουλεύουν, ώστε σύντομα να καταστήσουν ασφαλές και λειτουργικό το γήπεδο της ομάδας, ενώ σε λίγο καιρό να το δούμε και…καλαίσθητο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, ας μην ανησυχούν, διότι τα νέα απο την Ραιδεστού, είναι ευχάριστα. Το γήπεδο θα αδειοδοτηθεί κανονικά και οι εργασίες αποκατάστασης για την στατικότητα ξεκινούν αμέσως. Μάλιστα πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, όλα θα είναι σχεδόν έτοιμα για να υποδεχτούν το κοινό της ομάδας. Και λέμε σχεδόν, διότι τα σχέδια για το νέο στέγαστρο θα υλοποιηθούν τμηματικά μέχρι και τα χριστούγεννα. Επομένως οι θύρες 2-3-4 θα είναι κανονικά στεγασμένες.

Η περσινή ταλαιπωρία, αποτελεί οριστικά παρελθόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ”SSN”, αφού οτι υποσχέθηκε η διοίκηση της ομάδας το κάνει πράξη, ενώ και οι αρμόδιοι φορείς κινητοποιούνται επιτέλους… προς το συμφέρον του τόπου τους.

 

 https://serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.