Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Δήμος Αμφίπολης : Η έλλειψη νερού , οι ιστορίες συνωμοσίας και η διατάραξη της νοητικής λειτουργίας

 


 

 Σκληρή η υπάντηση του δημάρχου Στέργιου Φραστανλή στον ισχυρισμό του δημοτικου συμβούλου Κώστα Τσιρογιάννη . Οτι υπάρχει σκοπιμότητα στην μη υδροδότηση τμήματος του Ροδολίβους

Αγαπητοί συνδημότες,
τις τελευταίες μέρες του πρωτοφανούς καύσωνα που βιώνει η χώρα αλλά και ο τόπος μας, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη ανομβρία έχουν δημιουργήσει μία σειρά προβλημάτων που καθημερινά αναδεικνύονται από τα ΜΜΕ.
Η αφόρητη όμως ζέστη επηρέασε δυστυχώς και την ψυχική κατάσταση και την ομαλή νοητική λειτουργία πολλών συναθρώπων μας.
Κατανοητό.
Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί τα μυθεύματα και τις φαντασιώσεις που εκστόμισε ο δημοτικός σύμβουλος κος Κ. Τσιρογιάννης περί σκόπιμης μη υδροδότησης τμήματος του Ροδολίβους.
Ως πρώην Δήμαρχος θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα ότι τέτοιες ενέργειες , δηλαδή η διακοπή με δόλο αποτελεί ποινικό αδίκημα και επισύρει τις ανάλογες συνέπειες , τόσο για τον υπάλληλο που ενεργεί αλλά τον πολιτικό προϊστάμενο που αποφασίζει.
Εμείς συνεχίζουμε να επιλύουμε προβλήματα. Τις κρίσιμες αυτές στιγμές δε μένει χώρος για μικροπολιτικές διαμάχες παρά μόνο για έργο με πράξεις.
Ο Δήμαρχος Αμφίπολης
Στέργιος Φραστανλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.