Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ο Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες’93) Χρυσός στα Τρίκαλα με ΜΕΓΑΛΟ άλμα & όριο για το Περού

 





Ο Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ  Σέρρες’93) φαίνεται να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα (σταθερά πάνω από τα 15μ), όμως  χρειάστηκε το 6ο και τελευταίο άλμα στο τριπλούν, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στα Τρίκαλα για να «πεταξει» στα 15,77μ πιάνοντας το όριο (15,50μ) που τον στέλνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Λίμα του Περού.

Ο αθλητής του Γιάννη Παπίτσα είχε πριν τους αγώνες ρεκόρ 15,45μ, με εξαίρεση το πρώτο άλμα (14,64μ) όλα τα υπόλοιπα άλματά του ήταν σταθερ’α πάνω από τα 15μ. Μάλιστα στο 4ο βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ 15,47μ χωρίς όμως να πιάσει το όριο για την Λίμα Ακολούθησε ένα άλμα κοντά στα 15μ (15,08μ) και στην τελευταία προσπάθεια ο αθλητής του ΓΣ  Σέρρες’93 …πέταξε στα 15,77μ

 Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τη σημερινή επίδοση, που ήρθε μάλιστα στο τελευταίο άλμα. Ήμουν αρκετά σφιγμένος στα πρώτα άλματα, αλλά τελικά βγήκε η επίδοση που ήθελα. Σίγουρα σκέφτομαι τα 16,00 μ. θεωρώ πως είναι ένα φράγμα που μπορώ να κυνηγήσω άμεσα υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Θέλω να πάω στο Παγκόσμιο με καλή ψυχολογία και να διεκδικήσω ένα νέο ατομικό ρεκόρ και μια θέση στον τελικό“,

είπε ο νικητής στο τριπλούν, Γιώργος Γρέψιος.

 https://www.serrespost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.