Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Στίβος: Χάλκινος ο Π.Γεννίκης (ΟΦΚΑ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα Τρίκαλα

 




  • Πρωτιά για την Ηλιάνα Τριανταφύλλου στο επι κοντώ και όριο για το Παγκόσμιο Κ20 στην Λίμα
  • Ολα τα αποτελέσματα των Σερραίων αθλητών και αθλητριών

Οι παρουσία των σερραϊκών συλλόγων ΓΣ Σέρρες’93 & ΟΦΚΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, στα Τρίκαλα, ολοκληρώθηκε την δεύτερη ημέρα με ένα ακόμη μετάλλιο. (Είχαν προηγηθεί τα χρυσά της Νεαμονίτη (ΟΦΚΑ) στα 100μ εμπόδια, Γρέψιου (ΓΣ Σέρρες’93) στο τριπλούν και το ασημένιο της Ελληνούδη (ΟΦΚΑ) στο άλμα εις ύψος)

Αυτή την φορά ο Πασχάλης Γεννίκης του ΟΦΚΑ κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 2,03μ, περνώντας όλα τα ύψη με την 1η προσπάθεια (1.90μ, 1.95μ, 1.99μ και 2.03μ) ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 2.07μ

 

Ο Αντρέα Μίτα (Ευ Ζην Πρέβεζας) επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με άλμα στα 2.10 (απέτυχε στη συνέχεια μία φορά στα 2.15 και δύο στα 2.18), ενώ ο Γιώργος Μανωλόπουλος (Σπαρτιατικός) ήταν δεύτερος με 2.07.

Ο 18χρονος αθλητής του Παναγιώτη Γούλα έχει το μέλλον μπροστά του.

Πρωτιά για την Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης Κ18 του 2022, Ηλιάνα Τριανταφύλλου , που πλέον μεταγράφηκε από τον ΓΣ Σέρρες’93 στον Αλέξανδρος Μακεδονίας και του 2024  Αναστασία Μπουμπουλίδη  (ΓΣ Κηφισιάς) μοιράστηκαν την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ.

Και οι δύο έφτασαν  χωρίς απώλειες μέχρι τα 4.10, που πέρασαν με τη δεύτερη και στη συνέχεια απέτυχαν τρεις φορές στα 4.20. (ς.ς. το όριο για το Παγκόσμιο Κ20 είναι 4.00μ) Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ελένη Μήτση (Κερκυραϊκός) με άλμα στα 3.50.

 

Η χρονιά είχε αρκετές αλλαγές για εμένα, με μεγαλύτερη το ότι έφυγα στις ΗΠΑ. Το καλό είναι πως προσαρμόστηκα γρήγορα στα νέα δεδομένα. Είχα έναν τραυματισμό μέσα στη σεζόν και έμεινα αρκετά πίσω στις προπονήσεις. Τώρα είμαι καλά και ελπίζω σε μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλω να είμαι στον τελικό“, είπε η Τριανταφύλλου, που ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μανώλη Καραγιάννη.

Δηλώσεις Ιωσήφ Παρασκευόπουλου στο anexartitos.gr για τις επιδόσεις των αθλητών-τριών του ΟΦΚΑ Σέρρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-20

Μια απίστευτα πετυχημένη αποστολή, με 1η , 2η , 3η, 4η και τρεις 5ες θέσεις. Ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας, συνοδευόμενη από πρόκριση της Νεαμονιτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Περού.

 

 https://www.anexartitos.gr/s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.