Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Σέρρες: Ανήλικοι με συνεργούς τους “άνοιγαν” σπίτι και σούφρωναν χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ

 





Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τέσσερις κλοπές από κατοικίες στις Σέρρες, που έγιναν το πρώτο τρίμηνο του 2024. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 36 και 19 ετών και δύο ανήλικων 15 και 17 ετών όλοι τους Ρομά, για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024, διέρρηξαν τρία διαμερίσματα και μία μονοκατοικία στη πόλη των Σερρών, αφαιρώντας κοσμήματα, χρυσές λίρες, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 20.500 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Επίσης, ο 19χρονος συνελήφθη προχθές (29 Ιουλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, καθώς νωρίτερα αφαίρεσε από αποθήκη σε περιοχή των Σερρών, αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 https://www.thestival.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.