Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Πανσερραικος : Ο Αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης Κ19 υπέγραψε στα “Λιοντάρια”

 




Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης Κ19 του Ολυμπιακού, Θάνος Κουτσογούλας, υπέγραψε σήμερα στον Πανσερραϊκό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής όπως γράφαμε ήρθε χθες Πέμπτη (25-7-2024) στις Σέρρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν οκ και σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα “λιοντάρια”.


Ο 20χρονος (3/4/2004) μέσος ξεκίνησε στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας από τον Τριφυλλιακό και διακρίθηκε με τη Μικτή Αθηνών υπό την καθοδήγηση του Τάσου Δημητρίου. Από εκεί τον ξεχώρισε ο Ολυμπιακός και τον έφερε στο Ρέντη. Με τους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε στα Final 4 της Κ15 (2019) και της Κ17 (2020), όμως οι μεγάλες διακρίσεις ήλθαν με την Κ19.

 

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν εκείνος που τον ανέβασε στην ομάδα Νέων τη σεζόν 2021/22, στην οποία τον καθιέρωσε στη νέα του θέση, αυτή του δεξιού μπακ, σε σύστημα με τρεις στόπερ.

 

 

Από τότε ο «Κούτσο» ήταν πάντα ένας από τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στη Super League Κ19 (71 συμ., 10 γκολ), κατέκτησε τα τελευταία δύο πρωταθλήματα (2023, 2024), ενώ ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού σε όλη τη θριαμβευτική πορεία του προς την κατάκτηση του Youth League. Ήταν αρχηγός της ομάδας με συμμετοχή και στα 9 ματς, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.