Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Ρεκόρ ο Γιάννης Τασκούδης αλλά εκτός των ημιτελικών

 





Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Ρεκόρ ο Γιάννης Τασκούδης (ΓΣ Σέρρες’93), αλλά εκτός των ημιτελικών!

Το 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 ξεκίνησε την Πέμπτη (18/7) στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας με 25 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να εκκινούν την προσπάθεια τους στη διοργάνωση.

 

Ο 16χρονος (γεν.2008) Γιάννης Τασκούδης (ΓΣ Σέρρες’93) συμμετείχε στην 3η σειρά στα 110μ εμπόδια στην οποία τερμάτισε στην 5η θέση πετυχαίνοντας χρόνο 14’’.08, βελτιώνοντας το ρεκόρ του 14’’.10 που πέτυχε στο πρόσφατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18.

Τασκουδης ρεκορ 1

Ο νεαρός αθλητής του Χρήστου Παπίτσα, ο οποίος θα αγωνίζεται και του χρόνου στην ίδια κατηγορία, με τον χρόνο που πέτυχε κατετάγη στην 26η θέση ανάμεσα σε 45 αθλητές που αγωνίστηκαν στις 6 προκριματικές σειρές (περνούσαν στα ημιτελικά οι τρεις πρώτοι κάθε σειράς και οι 6 καλύτεροι χρόνοι) έχοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο των σειρών και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη για την προσπάθειά του και είμαστε βέβαιοι πως το μέλλον του ανήκει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.