Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ι.Μ. Σιδηροκάστρου: Επίδομα 100 ευρώ μηνιαίως σε όσους απέκτησαν ή θα αποκτήσουν παιδί το 2024

 




Η Ιερά Μητρόπολις Σιδηροκάστρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τις ενδιαφερόμενες οικογένειες ότι προτίθεται με την οικονομική ενίσχυση της Ι. Μονής Αγίας Σκέπης Σιδηροκάστρου και του προϊσταμένου αυτής π. Δοσιθέου να βοηθήσει απλά και με πολλή αγάπη όλες τις οικογένειες που απέκτησαν ή θα αποκτήσουν νεογέννητο παιδί το 2024.

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται στα 100 ευρώ μηνιαίως για ένα χρόνο και τούτο γίνεται

1) Για την λύση σε κάποιο μικρό βαθμό του Δημογραφικού προβλήματος και της υπογεννητικότητας που μαστίζει δυστυχώς την πατρίδα μας και την αδιαφορία των αρμοδίων να επιλυθεί το χρονίζον αυτό πρόβλημα και να βρεθούν λύσεις να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα που δυστυχώς συνεχώς γίνεται και χειρότερο.
Ενημερωτικά επισημαίνουμε ότι οι θάνατοι εδώ και χρόνια δυστυχώς είναι πολύ περισσότεροι από τις γεννήσεις, και αυτό είναι σε όλους γνωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.