Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σέρρες : «Έφυγε» ο ρέκτης της ραδιοφωνίας Γ. Κουγιουμτζόπουλος



 

 

 

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιάννη Κουγιουμτζόπουλου. «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

«Άφησε» την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου όπου νοσηλευόταν στην κορύφωση της μάχης που έδινε για τη ζωή το τελευταίο εξάμηνο.

Ενεργητικός, δραστήριος, ακούραστος,  πολυτάλαντος άνθρωπος με άποψη για το κοινωνικό γίγνεσθαι  έγραψε ιστορία ως τεχνικός του ραδιοφώνου στα πρώτα  χρόνια της ελεύθερης ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης στο Ράδιο Εψιλον  και Κανάλι Εψιλον άλλα και τον Μελωδία FM, ενώ συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς των Αθηνών τους οποίους εξέπληττε για την εφευρετικότητα και  τα αντανακλαστικά του  να λύσει προβλήματα που ανέκυπταν κατά την διάρκεια αθλητικών μεταδόσεων. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου,  είχε και  δημοσιογραφική οπτική.

Υπήρξε υπόδειγμα οικογενειάρχη, με την αγαπημένη του σύζυγο Κική Εμμανουηλίδου έζησε  τις χαρές της ζωής, απέκτησε τρία παιδιά και είδε εγγόνια αλλά το κυριότερο είναι ότι παρέμεινε ατόφιος ως άνθρωπος.

Ευδιάθετος, χιουμορίστας σε κέντρισε από την πρώτη στιγμή από την αυθεντικότητα του. Εδώ και αρκετά χρόνια εργαζόταν στην εταιρεία Μέτρον στη ΒΙΠΕ Σερρών ενώ υπήρξε συνεργάτης του αειμνήστου  Χρ. Μέγκλα την εποχή που υπηρέτησε το Επιμελητήριο Σερρών.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στο Ράδιο Εψιλον και το Κανάλι Εψιλον την περίοδο 1994-1996 και όσα γράφω για τον Γιάννη τα έζησα βιωματικά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Γιάννη Κουγιουμτζόπουλο θα ψάλει στις 11 το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου  στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και ακολούθως η ταφή του στα Β’ κοιμητήρια.

Δ.Ν.

 

https://sertharros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.