Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Κοιτα να μαθαινεις : Τοτε έφταιγαν οι Συμμαχοι , τωρα φταιει ο κακος καιρος

 




Η καθυστέρηση στην υλοποίηση ή στην ολοκλήρωση των έργων στην περιοχή Σιγής ήταν ένα αγκάθι στα τέσσερα χρόνια της θητείας των Συμμάχων . Η κριτική που δέχθηκαν ήταν σκληρή και κάποιοι εκ των υποψηφίων της παράταξης των ΕΝΤΟΣ πρωτοστάτησαν . Τότε έφταιγαν οι Σύμμαχοι , σήμερα φταίει ο κακός καιρός .Γιατί η δημοτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει παράταση 182 ήμερων για την ολοκλήρωση των έργων ασφαλτόστρωσης με την ατιολογια οτι ο καιρος ήταν κακος







4 σχόλια:

  1. Βρε παπαγαλάκια τι συγκρίνετε; Τα 4 χρόνια Χρυσάφη με τους 5 μήνες βαρβαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται.
    Η αδυναμία εκτέλεσης του έργου της περιοχής Σιγής μέσα στην συμβατική ημερομηνία είναι υπαιτιότητα της Δημοτικής αρχής Χρυσάφη.
    Η νέα δημοτική αρχή ήταν υποχρεωμένη να δώσει παράταση της συμβατικής προθεσμίας, διότι δεν είχε ολοκληρωθεί εμπροθεσμα το έργο της αποχέτευσης ομβρίων, που η δημοτική αρχή Χρυσάφη έδωσε συνεχείς παρατάσεις προθεσμίας οι οποίες υπερέβησαν σχεδόν τα δύο χρόνια.
    Άρα εφόσον η μία εργολαβία καθυστερούσε έτσι την ακολουθούσε αναγκαστικά και η άλλη που είναι συνέχεια της.
    Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν ασφαλτοστρώσεις εάν δεν είχε γίνει παραλαβή του έργου της αποχέτευσης ομβρίων.
    Οπότε τζάμπα πουλάτε γνώση.
    Ο Χρυσάφης είναι ο μόνος και αποκλειστικός υπαίτιος των καθυστερήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε ρε αντιδημαρχε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πείτε ότι είστε ανύπαρκτοι και όχι να τα φορτώνεται όλα στον Χρυσάφη. 5 μήνες τώρα δεν υπάρχετε και λυπάμαι πραγματικά που σας ψήφισα, στα ίδια χνάρια βαδίζετε να μην πω ακόμη χειρότερα, λουλούδια λουλούδια λουλούδια, αναθέσεις αναθέσεις αναθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.