Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ...????


 

 

 

 Στο θέμα του εγγράφου που εμφάνισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Μισιρλης , αναφέρθηκε κατα την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλιου Σερρών η  δήμαρχος κ Μητλιαγκα η οποία ¨¨εψεξε ¨¨ τον κ Μισιρλη , καθώς όπως είπε από έλεγχο που έγινε στα πρωτόκολλα των υπηρεσιών τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει , αλλά  δεν θα δοθεί συνέχεια στο θέμα .

Η απάντηση όμως του κ Μισιρλη ανοίγει ενα τεράστιο θέμα. Ο πρώην αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε οτι το έγγραφο του δόθηκε από υπηρεσία του δήμου ( δεν είπε από ποια ) και όταν διαπίστωσε οτι ήταν λανθασμένο  ( πλαστό ) το απέσυρε .

Και εκει κάπου η συζήτηση τελείωσε .

Αν και εκεί θα έπρεπε να ανοίξει .

Γιατι ο κ Μισιρλης δεν κατονόμασε δημόσια την υπηρεσία και τον υπάλληλο ( του δήμου ) που του έδωσε το παραποιημένο έγγραφο .Και δεν απαίτησε να κινηθούν οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου

Γιατι η δήμαρχος δεν ζήτησε από τον κ Μισιρλη να κατονομάσει την υπηρεσία και τον υπάλληλο . 

Αν δημόσια καταγγέλλεται οτι κάποιοι υπάλληλοι  διακινούν πλαστά έγγραφα με το λογότυπο του δήμου που φέρουν και αριθμό πρωτοκολλου .Και άπαντες σφυρίζουν αδιάφορα .Τοτε  Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ...


ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο Κ ΜΙΣΙΡΛΗΣ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.