Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΕΠΣ Σερρών : «Έφυγε» ο Δημήτρης Ράπτης

 



«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Ράπτης. Αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε μάχη για την ζωή του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε για 35 έτη στο Υπουργείο οικονομικών, σε διάφορες ΔΟΥ της  Θεσσαλονίκης και το 2009,   όταν και συνταξιοδοτήθηκε, ήταν επόπτης της Δ’ ΔΟΥ.

Υπήρξε συνδικαλιστής για πολλά χρόνια με τη ΔΑΚΕ Εφοριακών,  ενώ ασχολήθηκε και με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με πολλές γνωριμίες στον επιχειρηματικό και αθλητικό κόσμο της Θεσσαλονίκης,  ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2023.

Με την γυναίκα του, που είχε χάσει εδώ και χρόνια, απέκτησε δυο παιδιά τον Θανάση και την Κωνσταντίνα.

Διατηρούσε άρρηκτους δεσμούς με την γενέτειρα του, την Καρπερή Σερρών και αναμείχθηκε με τα κοινά από την θέση του παράγοντα ποδοσφαίρου στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής.

Έβγαλε τον σύλλογο από την ποδοσφαιρική αφάνεια.

Επί ημερών του στην προεδρία ο σύλλογος αγωνίστηκε δυο φορές σε κατηγορία εθνικού επιπέδου. Η πρώτη το 1990  όταν, ύστερα από το πρωτάθλημα ομίλου που κατέκτησε  στην  Α΄ Κατηγορία  της ΕΠΣ Σερρών,  αγωνίστηκε στη Δ Εθνική (είχε αγωνιστεί σε μπαράζ ανόδου με αντιπάλους τον Παμβλαχιακό και τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας) και η δεύτερη το 2016, όταν αγωνίστηκε στη Γ Εθνική .

Η εξόδιος ακολουθία  για τον Δημήτρη Ράπτη θα τελεστεί στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 20/6 στις 12.30. Η ταφή του θα γίνει στην Καρπερή Σερρών, τόπο γέννησης του.

 

https://sertharros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.