Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Η «Κασέτα» με τα γνωστά επιχειρήματα στη συνέντευξη του Γ. Καραμέρου

 





Τη γνωστή «κασέτα» με τα τετριμμένα επιχειρήματα  ακούσαμε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Καραμέρος,

κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις Σέρρες το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουνίου.

Σε ερώτηση μας,  για την “μετάλλαξη” του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγάλο μαγαζί και κάλεσε τους πολίτες να το στηρίξουν, για να αποκτήσει πολιτική ισορροπία το πολιτικό σύστημα.

Χαρακτήρισε τα άλλα κόμματα απόχη και βαλβίδα αποσυμπίεσης για την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.

«Τέλος οι ιδεοληψίες»  ανέφερε «με ξεκάθαρη ιδεολογική αφετηρία απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες».

Έφτασε να αποδώσει εύσημα  αριστερής συμπεριφοράς στον Στ. Κασσελάκη,  λέγοντας ότι είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός από τον Προοδευτικό χώρο που πήγε στην Παλαιστίνη, πήγε στην Ηλεία, και μίλησε για τον Μπελογιάννη.

Μη αναμενόμενα για αριστερό πολιτικό «έκλαψε» που στην κυβέρνηση δεν συμμετέχουν υπουργοί από την Κεντρική Μακεδονία , υπερασπιζόμενος μία παλαιοκομματική πρακτική σύνδεσης του Υπουργικού Συμβουλίου με  τοπικιστικά κριτήρια.

Στη συνέχεια θέλησε να υπερασπιστεί την ολέθρια απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ να ιδρύσει 4η νομική σχολή στην Πάτρα γεγονός που θα αποτελούσε ταφόπλακα για τη Νομική σχολή της Θράκης.

Σε σχετική μας παρατήρηση,  έκανε ένα λογικό άλμα αναπέμποντας ύμνους για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης στο οποίο όπως είπε θα πήγαιναν να σπουδάσουν  τα παιδιά που τώρα η κυβέρνηση τα κατευθύνει  στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Θεωρεί ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει την μεταχείριση που επεφύλαξε η κυβέρνηση τους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, που το είχε αφήσει για χρόνια χωρίς πρύτανη και ήταν το μοναδικό στο οποίο δεν ενσωματώθηκαν τα ΤΕΙ της περιοχής του.(Σ.Σ. Τα ΤΕΙ   της Αν. Μακεδονίας ενσωματώθηκαν στο ΔΙΠΑΕ).

Συνέχισε με ένα δεκάρικο κατά της ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης κάνοντας τον καθένα να αναρωτηθεί αν  όλες οι χώρες του κόσμου στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα που έχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια, έχουν τέτοιους ανομολόγητους σκοπούς και μόνο η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι  η θλιβερή εξαίρεση. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για ράλι εξοπλισμών από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, φέρνοντας στη μνήμη την γνωστή ρήση Μπαλάφα («Θα το ρισκάρουμε»), κάνοντας και έναν χοντροειδή παραλληλισμό με το εξοπλιστικό πρόγραμμα Τσοχατζόπουλου.

Σε σχετική μας ερώτηση γιατί επαναλαμβάνεται τόσο προκλητικά το 41% , που ο λαός έδωσε στον Κ. Μητσοτάκη προτίμησε αντί σαφούς απάντησης «τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Τέλος σε ερώτημα μας που βάζουν τον πήχη στο κόμμα τους, με ποιο ποσοστό θα είναι ευχαριστημένοι στις εκλογές της 9ης Ιουνίου απάντησε αποκαλύπτοντας τον διακαή πόθο τους το ποσοστό της Ν.Δ. να έχει τον αριθμό 2 μπροστά,να πέσει στο 29% και παρόμοια το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να αρχίζει από  τον αριθμό 2 μπροστά , να φθάσει στο 20%.

Δ.Ν.

 

https://sertharros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.