Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις

 

 




Στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών στις 19 Ιουνίου , με την έναρξη της συνεδρίασης το λόγο πήρε η δήμαρχος κ Μητλιαγκα η οποία σχολιάζοντας την προηγούμενη επεισοδιακή συνεδρίαση του σώματος στο αμφιθέατρο της ΚΕΔΗΣ εξέφρασε την απογοήτευση της  . Ξεκαθαρίζοντας  οτι η ίδια και η παράταξη της δεν θα δεχθούν ανάλογες συμπεριφορές από κανέναν  και μάλιστα κάλεσε και την πρόεδρο του ΔΣ κ Δρίγκα και τους δημοτικούς συμβουλους να σεβαστούν τον κανονισμό .

Ακριβώς εφτά μέρες μετά συνεδρίασε η δημοτική επιτροπή στην οποία συμμετείχε και η δήμαρχος  αν και δεν ειναι μέλος  ( θυμίζουμε οτι έχει παραχωρήσει το δικαίωμα που τις έδινε ο νόμος να ειναι πρόεδρος της επιτροπής στον κ Κουφοτολη ) .

Η δήμαρχος λοιπόν σε εφαρμογή των όσων ειχε πει έδειξε πως αντιλαμβάνεται τον πολιτικό πολιτισμό .Αφού διέκοψε ουκ ολίγες φορές τον πρώην αντιδήμαρχο κ Χρυσανθιδη , ενω τα ειρωνικά της σχόλια επι των όσων έλεγε ο κ Χρυσανθιδης προκάλεσαν την έκρηξη του και την αποχώρηση από την συνεδρίαση 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ serrespost


 

5 σχόλια:

  1. Αντιλαμβάνεσαι ότι το "Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις", που κάτι σημαίνει και το αντέγραψες σωστά και το "έδειξε πως αντιλαμβάνεται τον πολιτικό πολιτισμό", που δεν λέει αυτό που ήθελες να πεις, δεν συμβιβάζονται με τίποτε, ώστε να συνυπάρχουν στην ίδια ανάρτηση.
    Όχι εξυπνακισμοί του κώλου, επομένως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αχαρηστία της Μπάρμπι σε όλο της το μεγαλείο.μπράβο Βασίλη καλά την έκανες, μέχρι εχθές καλημέρα δεν ήξερε να λέει και είναι και ειρωνεία η κυρία. θέλει να λέγεται και δήμαρχος ντροπή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη νευριαζετε τον προφήτη. Είναι και κάποιας ηλικίας και θα μας μείνει στον τόπο. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συγκεκριμένος έχει καταντήσει πιο γραφικός κι από τον Γκότση. Βέβαια ακόμη κι ο Γκότσης έχει θητεία στην εξουσία. Ο Βασιλάκης από την άλλη μόνο για ένα χρόνο κι αυτός σαν λαθρεπιβάτης. Καλή σύνταξη προφήτη. Δε θα λείψεις σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρωνεία τον Χρυσανθίδη; Που την πήρε από το χεράκι; Ειρωνεία στον νέο καναλάρχη που είναι χορτασμένος από τηλεόραση; Σε λίγο καιρό θα μιλάει μόνος του στο κανάλι του. Δεν περιγράφω άλλο. Θα το κάνει το κολλητάρι του. Άλλος αθλητικός παράγοντας της πετινίτσας. Ουφ φούσκωσα από τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.