Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Κοιτα να μαθαινεις : ¨¨Τους έστησε ¨¨ ο αντιδήμαρχος

 


 

Συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής του δήμου Σερρών σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της συνεδρίασης ( λογω των θεμάτων ) ήταν ο αντιδήμαρχος έργων κ Γάτσιος. Ο οποίος θα έκανε την εισηγηση για τις εργασιες που απαιτούνται για να ξανανοίξει το κολυμβητήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων . Η συνεδρίαση ξεκινησε αλλά ο κ Γάτσιος δεν ήταν παρών με τον πρόεδρο της επιτροπής κ Κουφοτολη να σπεύδει να τον δικαιολογήσει οτι πολύ σύντομα θα έρθει . Η ώρα περνούσε ο κ Γάτσιος δεν εμφανιζόταν και η δήμαρχος κ Μητλιαγκα που ήταν παρούσα έσπευσε να κάνει νέα ενημέρωση σύμφωνα με την οποία ο κ Γάτσιος θα αργούσε πολυ , ενω υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην παραστεί στην συνεδρίαση κάτι που έγινε .Αφήνοντας έκθετη την δημοτική αρχη και δημιουργώντας ερωτηματικά αν η απουσία του οφείλεται σε κάποιο λόγο που προέκυψε την τελευταίοι στιγμη ή ήταν συνειδητή η απόφαση του να απέχει της συνεδρίασης

 


4 σχόλια:

  1. Είναι βέβαιο, ότι ο Χρυσανθιδης σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αντιπολιτευθει τα θέματα που θα εισηγείται ο Γατσιος. Οι δύο τους έχουν κάνει κλίκα και μέτωπο κατά της Βαρβάρας Μητλιαγκα. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά, όσοι επισκέπτονται τακτικά το Δημαρχιακό Μέγαρο και κυρίως το ξέρουν πολύ καλά οι υπάλληλοι του Δήμου, διότι ο Χρυσανθιδης όλη την ώρα είναι στο γραφείο του Γατσιου. Εύγε κύριε Γατσιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει να τραβήξει την προσοχή ο αντιδήμαρχος; Ας κατέβει λίγο από το καλάμι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του Γάτσιου ήταν η σκασίλα που ξεχύλιζε το πρωί από το δημαρχείο; Η τετράδα της Μητμιάγκα τι λέει; Ή σκασίλα της, ένας λιγότερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΚΗ ΠΟΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΒΑΛΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.