Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Δήμος Σιντικής : Ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες

 



Η καρδιά  της μουσικοχορευτικής παράδοσης χτυπά για 8η χρονιά στο Σιδηρόκαστρο, στην κεντρική πλατεία, την Παρασκευή 21/6/2024 και ώρα 21:00 με την εκδήλωση του Συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου με τίτλο «Ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες»!
 Με συνδιοργανωτή το Δήμο Σιντικής στα πλαίσια των «Ελευθερίων» της πόλης μας!
 Σ α ς π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε να παρευρεθείτε στην πόλη του Σιδηροκάστρου όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας, το ποτό σας, το φαγητό σας, το παγωτό σας και γενικά ότι τραβάει η όρεξη σας…από όλα τα εκπληκτικά καταστήματα της πόλης, και βεβαίως να μπείτε όλοι στο μεγάλο κύκλο του χορού, να χορέψουμε μαζί όπως στα παλιά πανηγύρια, στις πλατείες, υπό τους ήχους της παραδοσιακής κομπανίας “ΟΔΡΥΣΕΣ” & το Γιώργο Ξενίδη στην ποντιακή λύρα-τραγούδι, με χορούς για όλους, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας-απ’ όλη την Ελλάδα!
 Σας περιμένουμε την Παρασκευή 21/6/2024 και ώρα 9:00 το βράδυ στο Σιδηρόκαστρο στην κεντρική πλατεία για ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό, υπέροχο γλέντι…!
 Είσοδος ελεύθερη.
 Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Η πρόεδρος
Σύρμω Χαλίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.