Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Στέρεψε ο χείμαρρος στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων

 





Δυο φωτογραφίες με διαφορά 4 χρόνων ακριβώς!

Σήμερα 27/6/2024 έπειτα από πάρα πολλά χρόνια ο χείμαρρος των Αγίων Αναργύρων, από την γέφυρα του Τσέλιου έχει, έπειτα από πολλά χρόνια… ξεραθεί!!! Βέβαια το καλοκαίρι το νερό στην κοίτη του χειμάρρου ήταν λιγοστό, αλλά πρώτη φορά έχει ξεραθεί!

Χειμμαρος Αγιων Αναργυρων 2024 06 27 13 10 50

Βέβαια πριν 4 χρόνια ακριβώς (21/6/2020) ο χείμαρρος έδειξε το άλλο του πρόσωπο, όταν ενώ στην πόλη είχαν πέσει μόνο λιγες καλοκαιρινές στάλες βροχής, ο χείμαρρος φούσκωσε, από την βροχή που έπεσε στα όρη της Βροντούς, και ξεχείλισε στην γέφυρα του Τσέλιου, καθώς η κοίτη του είχε χρόνια να καθαριστεί, πνίγοντας τις γύρω κατοικίες και καταστρέφοντας περιουσίες των κατοίκων.

ρεμα πλημμυρεςς photo 2020 06 21 21 11 34

Ο ένοχος ποτέ δεν βρέθηκε από την Δικαιοσύνη, ούτε αποδόθηκαν ευθύνες, καθώς οι όποιοι “υπεύθυνοι” (αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο), όταν συμβαίνει το “κακό”, ξέρουν να κρύβονται πίσω από την δαιδαλώδη και τις περισσότερες φορές αλληλοσυγκρουόμενη και με κενά νομοθεσία.

Σ.Σ. Πάντως εμείς ακόμη περιμένουμε την αποζημίωση για την αχρήστευση του ασανσερ της πολυκατοικίας μας. Μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό: 3.000€ το όρισαν αρχικά, στα 1.000€ το επανακαθόρισαν μόνοι τους. Απο χαρτούρα και υπεύθυνες δηλώσεις, τουλάχιστον 13 διαφορετικά έγγραφα, ο κάθε ένοικος και ιδιοκτήτης, για δύο και τρεις φορές (γιατί άλλαξε και ο υπάλληλος). Ολα αυτά από μια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών που μας παρέπεμψαν Δήμος και Περιφέρεια.

 

 https://www.anexartitos.gr

1 σχόλιο:

  1. "Σήμερα 27/6/2024 έπειτα από πάρα πολλά χρόνια ο χείμαρρος των Αγίων Αναργύρων, από την γέφυρα του Τσέλιου έχει, έπειτα από πολλά χρόνια… ξεραθεί!!!", είπαν του Πλακιά ότι γράφει καλά και αυτός ανταποκρίθηκε. Μόνο που το "έπειτα από πάρα πολλά χρόνια", μέσα στην ίδια γραμμή κειμένου, έγινε "έπειτα από πολλά χρόνια".
    Εκπτώσεις!!!
    Και όχι μόνο στην αναμενόμενη αποζημίωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.