Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Τα κάνατε εσείς , τα κάνουμε και εμείς ....αλλά θα τα διορθώσουμε

 


 

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Χρυσανθιδης για την διαδικασία με την οποία έγινε η πρόσληψη διμηνιτων στον δήμο Σερρών ,προσπάθησε να δώσει ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής κ Κουφοτολης . Ο οποίος αφού θύμισε οτι η δημοτική αρχή των Συμμάχων ένα μήνα πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 προχώρησε στην πρόσληψη 20 συμβασιούχων . Αρκετοί εκ των οποίων ήταν και υποψήφιοι με την παράταξη των Συμμάχων . Ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα η διαδικασία πρόσληψής θα γίνεται με διαφανή και αδιάβλητη διαδικασία . Ήρθαμε για να κάνουμε το σωστό και θα το κάνουμε  συμπλήρωσε ο κ Κουφοτολης.

ΥΓ : Μέχρι να γίνει το σωστό βέβαια και σεις κ αντιδήμαρχε πορεύεστε στην πεπατημένη των Συμμάχων την οποία καταγγέλατε

2 σχόλια:

  1. Ησασταν φερέφωνα του χρυσαφη και μας έπιανε μια αηδια. Τώρα γίνατε και του χρυσανθιδη και μας πιάνουν 10 αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Λουλουδοδίκη - Λαδένιο ενταύθα. Όταν θα "διώξετε" τους συμβασιούχους Covid, που μεταφέρθηκαν στη ΔΕΥΑΣ (γιατί άραγε!!) και είναι οι μόνοι που συνεχίζουν να εργάζονται, τότε ίσως να σε πιστέψουμε. Λουλουδούπολη VS Τενεκεδούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.