Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Σέρρες : Φιδι ..τρουπωσε στο γυμναστήριο

 




Αναστάτωση προκάλεσε φίδι που μπήκε μέσα στο κυλικείο του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Ομόνοια “Βασίλης Αγοραστός”. Άμεσα κλήθηκε από τον διαχειριστή του Κυλικείου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών που απομόνωσε το φίδι και το απομάκρυνε.

Φαίνεται λίγο η απότομη ζέστη, λιγο η … καλοκαιρινή ερημιά, αφού στο Κλειστό της Ομόνοιας οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων αραιώνουν, το “αντιπαθές” για τους πολλούς ερπετό αναζήτησε λίγη δροσιά ή τροφή.

Ευχαριστίες του διαχειριστή του Κυλικείου

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο facebook ο διαχειριστής του Κυλικείου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία γράφοντας:

“Θέλω να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών για την άμεση επέμβαση της, με το φίδι που μπήκε μέσα στο κυλικείο!!!!!”

 

Απο εμάς συγχαρητήρια στον συμπαθή και πάντα εξυπηρετικό Διονύση Αγγελόπουλο που έδρασε με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο και κάλεσε αυτούς που έπρεπε να χειριστούν το θέμα.

Τα συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι δεδομένα.

 https://www.anexartitos.gr/

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.