Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Διαμαρτυρία του πρώην δημάρχου

 


 

Επίθεση στην δημοτική αρχη Βισαλτίας από τον πρώην δήμαρχο κ Μασλαρινο . Ο οποίος την κατηγορεί για την έλλειψη  εκδηλώσεων τιμής και μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,

Το δελτίο τύπου της παράταξης Μασλαρινου :
«Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε την παντελή έλλειψη εκδηλώσεων από πλευράς του Δήμου Βισαλτίας.

Υπενθυμίζουμε ότι με δική μας πρωτοβουλία, ο Δήμος Βισαλτίας ήταν από τους πρώτους Δήμους στη χώρα που εντάχθηκε στο «Δίκτυο πόλεων με Ποντιακές Κοινότητες» που ίδρυσε η ΚΕΔΕ το 2021, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της παγκόσμιας κοινότητας για τις πραγματικές διαστάσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων και την κινητοποίησή της για τη διεθνή αναγνώρισή της. Επί Δημαρχίας μας, το 2022 και το 2023, ο Δήμος Βισαλτίας συμμετείχε στην εκδήλωση «Η Φλόγα της Μνήμης», μία πρωτοβουλία της Κ.Ε.Δ.Ε. σε συνεννόηση με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων. Εκδηλώσεις που αγκαλιάστηκαν από τις τοπικές μας κοινότητες, που συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.