Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Φταίνε οι τυπικές διαδικασίες

 


 

 Στην γραφειοκρατία έριξε την ευθύνη (  ο αντιδήμαρχος έργων κ Γάτσιος ) για την καθυστέρηση της αποκατάστασης της ζημιάς στην περίφραξη των γηπέδων τένις στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων .

Η διαδικασια σύμφωνα με τον κ Γάτσιο ειναι αργή και τυπική και αυτό ειναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι .

Δεν θα διαφωνήσουμε με τον αντιδήμαρχο , αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που οι διαδικασίες τρέχουν  ταχύτατα. Απευθείας αναθέσεις για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις , ανάθεση για προμήθεια εδεσμάτων από  τώρα ακομη και για την 28η Οκτωβρίου . Διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων  .

Μήπως λοιπόν ειναι θέμα προτεραιοτήτων 

1 σχόλιο:

  1. Για να σέρνεται τον χορό σε χορούς και πανηγύρια πρώτοι είστε!!!!εδώ αργούν κάντε μια ακόμη απευθείας ανάθεση!!!δεν πειράζει, ο κουφοτολης τη λέει για τις αναθέσεις;;;; θα τον ακούσουμε τον δικαστή γιατί κρύβεται;;; Κο Κο Κο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.