Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

«Ευρωπαϊκή αλλά κρίσιμη η μάχη των Ευρωεκλογών», λέει ο Κ. Καραμανλής

 


 

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Δένδια, ο βουλευτής Σερρών και πρώην υπουργός Κ. Καραμανλής προχώρησε σε δημόσια τοποθέτηση στην οποία αναφέρεται στις επικείμενες, κρίσιμες  ευρωεκλογές και επισημαίνει τον καταλυτικό ρόλο του ιδρυτή της παράταξης, Κ. Καραμανλή στην ένταξη της πατρίδας μας στην τότε ΕΟΚ.

Ειδικότερα στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα στις Σέρρες τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια και πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους συμπολίτες μας στην πόλη των Σερρών και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Έχουμε μπροστά μας μια νέα εκλογική αναμέτρηση, αυτή τη φορά ευρωπαϊκή, αλλά εξίσου κρίσιμη για τη χώρα μας. Και σε αυτή τη μάχη, οι Σερραίες και οι Σερραίοι θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή, όπως κάνουν πάντα για την πατρίδα μας και για τις ιδέες μας.

Και βέβαια, για την παράταξή μας, τη Νέα Δημοκρατία, που γεννήθηκε σε αυτόν εδώ τον τόπο.

Εδώ από όπου ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την μοναχική του πορεία, έχοντας πάντα στο μυαλό του το μεγάλο όραμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Έναν στόχο, που το πολιτικό σύστημα της εποχής πολέμησε λυσσαλέα, με άκρατο λαϊκισμό και τα γνωστά σε όλους μας συνθήματα.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν έλεγε με έμφαση «στην ΕΟΚ δεν μπήκε η Ελλάς, αλλά ο Καραμανλής».

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.