Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Η υπενθύμιση της ημέρας : Τα ίδια υποσχόταν και ο Στέφανος Φωτιάδης

 


 

 Για την επόμενη μέρα της Συμμαχίας ρωτήθηκε ο επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσαφης από την Βουλα Αγκαθα κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ΔΙΚΤΥΟ . Ο  πρώην δήμαρχος δήλωσε οτι η παράταξη ειναι παρούσα και ξεκινά η αναδιοργάνωση της με την δημιουργία επιτροπών και ομάδων εργασίας  ανά γειτονιά και χωριό . Οι οποίες θα παρακολουθούν το έργο της δημοτικής αρχής , θα καταγράφουν και θα αναδεικνύουν τα προβλήματα που θα προκύπτουν.

Δεν θα αμφισβητήσουμε τις προθέσεις του επικεφαλης της παράταξης , αλλά θα θυμίσουμε ,κάτι παρόμοιο είχε ανακοινώσει και ο Στέφανος Φωτιάδης ως επικεφαλης της αντιπολίτευσης στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο . Το οποιο έμεινε μονο στα λόγια

6 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης προσπαθεί να ταΐσει ΣΑΝΟ τους αβουλους δημοτικούς του συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έμεινε στα λόγια ο Φωτιάδης.
    Πήγε πιο πέρα.
    Συντάχθηκε με τις επιλογές του Χρυσάφη, δεν έκανε αντιπολίτευση και έδωσε τον πιο στενό συνεργάτη του το aced, όπως λένε στον Αλέκο για να τον οδηγήσει σε νέα νίκη, που έγινε ήττα.
    Φυσικά του έδωσε και πλειάδα υποψηφίων που ήταν εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι.
    Ήταν ένας tes man, δεν ξέρουμε το γιατί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όμοιοι, αλλά διαφέρουν στο μπόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορίας σημαντικό, πως τον ανέχονται ακόμη τον Χρυσάφη οι δημοτικοί του σύμβουλοι. Αποδεικνύουν πόσο λίγοι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μεγάλη πλειονότητα των συνεργατών του Στέφανου Φωτιάδη αποτέλεσε την ραχοκοκαλιά του συνδυασμού νίκης της Βαρβάρας Μητλιάγκα. Και στήριξαν τη νέα Δήμαρχο μετά από παρότρυνση του πρώην Νομάρχη. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάποιοι ασχολούνται καθημερινά με τρόπο αρνητικό, με τον κ. Φωτιάδη ο οποίος απέχει συνειδητά εδώ και πολύ καιρό από τα Δημοτικά μας πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως 12:45, απέχει συνειδητά εδώ και πάρα πολύ καιρό από τα "αληθινά" Δημοτικά πράγματα. 2011 - 2019, τοξική αντιπολίτευση, στον Αγγελίδη. 2019 - 2023 ύποπτη σιγή στον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.