Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Πάει και το γραφείο της αντιπολίτευσης ????

 


 

Το 2021 η δημοτική αρχη των Συμμάχων είχε ( με την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ ) αποφασίσει την παραχώρηση στο κτήριο που στεγάζεται η ΔΕΥΑΣ  γραφείου για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης .Στις 23 Μαΐου 2024 συνεδρίασε το ΔΣ της επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης και αποφάσισε το  γραφείο της αντιπολίτευσης να το χρησιμοποιεί και το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ . Μάλιστα στην απόφαση αναφέρεται οτι αν η ΔΕΥΑΣ λειτουργήσει χημείο τότε θα γίνει έξωση και στην αντιπολίτευση και στο σωματείο εργαζομένων.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ειναι οτι η απόφαση ήταν ομόφωνη και συμφώνησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας κ Κατιρτζογλου και Καρακολίδης 





 


2 σχόλια:

  1. Στα Σέρρας δε θα πλήξουμε ποτέ. Οι άλλοι ήθελαν και είχαν γραφείο αντιπολίτευσης αλλά αντιπολίτευση δεν έκαναν ποτέ. Αυτοί το πήγαν ένα επίπεδο πιο πάνω, ούτε γραφειο θελουμε, μια κάμερα στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής και στο Δημοτικό Συμβούλιο and the show begins.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί πότε χρησιμοποιήθηκε το "γραφείο αντιπολίτευσης" από οποιονδήποτε; Στη ΔΕΥΑΣ δουλεύω και ξέρω πολύ καλά ότι η αίθουσα είναι μονίμως άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.