Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Μούγκα στη στρούγκα .... όταν σφίγγουν τα γάλατα

 


 

 

 

Ο κακός χαμός στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Με την ένταση να χτυπάει κόκκινο και μάταια η πρόεδρος κ Δριγκα να προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη , αφού μεγάλη  δημοτικοί σύμβουλοι , παρενέβαιναν  όποτε ήθελαν απαντώντας ή διακόπτοντας όποιον ή όποια είχε το λόγο .Εκεί που επικράτησε σιωπή και από την πλευρα των Συμμάχων σφύριξαν αδιάφορα. Ήταν όταν η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κ Χατζηγαβριηλ κατηγόρησε την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΚΠΑ .Οτι έκρυβε επιμελώς τα κομμάτια μπετόν που έπεφταν στο κολυμβητήριο της κοιλάδας .Ουδείς δεν θίχτηκε να ζητήσει τον λόγο και να απαντήσει στην κ Χατζηγαβριηλ  ή να την διαψεύσει . Κατά τα υπόλοιπα χαλαρά στην συνέχεια συζήτησαν αν έπρεπε να διακοπεί η συνεδρίαση λόγω του παιχνιδιού του Ολυμπιακού .Και ακόμη πιο χαλαρά σε μόλις 40 λεπτά συζήτησαν 18 θεματα

4 σχόλια:

  1. Αυτή η ορέα (από τα όρη - τα βουνά και τον τρελό αγέρα) σύνταξη "αφού μεγάλη δημοτικοί σύμβουλοι", να γνωστοποιηθεί και στον κ. Πλακιά, να εμπλουτίσει και αυτός το εκφραστικό του απόθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα μπλοκ που στόχο έχει να ενημερώσει οικογενειάρχες - ιερωμένους - όργανα της τάξης - εκπαιδευτικούς, η χρήση της έκφρασης "σφίγγουν τα γάλατα", είναι τουλάχιστον απρεπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Χστζηγαβριηλ, είστε η πιο κατάλληλη για να υπενθυμιζεις τη γύμνια των συμμάχων. Μην σταματήσεις να δίνεις στους συμμάχους τις απαντήσεις που τους αρμόζουν, όταν σας προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά τους τα είπε η Χατζηγαβριήλ. Και πολύ ευγενική ήταν με την επίθεση που έφαγε η κοπέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.