Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Δριμεία επίθεση των Συμμάχων στην πρόεδρο

 

 

 




Ο κακός χαμός στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών και στο στόχαστρο των δημοτικών συμβούλων της Συμμαχίας μπήκε και η πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου κ Δρίγκα. .Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Χαλκιοπουλος απείλησε με αποχώρηση κατηγορώντας την πρόεδρο οτι καταστρατηγεί τον κανονισμό .Με αφορμή την ερώτηση ης κ Χατζηγαβριηλ στον επικεφαλης της Συμμαχίας κ Χρυσαφη τόνισε οτι  ο κανονισμός προβλέπει οι δημοτικοί σύμβουλοι να υποβάλλουν ερωτήσεις στους αντιδημάρχους και οχι οι αντιδήμαρχοι στους δημοτικούς συμβουλους. Σειρά μετά τον κ Χαλκιοπουλο πήρε ο κ Χρυσανθιδης ο οποίος είπε οτι έγινε χρονική υπέρβαση σε οτι αφορά την υποβολή ερωτήσεων .Αφού όπως είπε προβλέπεται να διατίθεται μια ώρα και κοντεύουν να φτάσουν στις 2 ώρες. Επίσης απευθυνόμενος στην κ Δριγκα της θύμισε οτι δεν υπάρχει χρονικό όριο στην τοποθέτηση των δημοτικών συμβούλων και ειναι αυθαίρετο το χρονικό όριο τα πέντε λεπτά. Επίσης συνεχίζοντας σημείωσε οτι δεν προβλέπονται δευτερολογίες και τριτολογιες .Υπάρχει ερώτηση , απάντηση και τέλος είπε ο κ Χρυσανθιδης. Κλίνοντας απευθυνόμενος στην δημοτική αρχη πρότεινε αν θέλουν να φέρουν προς συζήτηση την αλλαγή του κανονισμού συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου

5 σχόλια:

  1. Είπε ειδήμων Χρυσανθιδης.
    Αυτός που δεν είχε τον χρόνο ή την ικανότητα ή την διάθεση να κάνει φροντιστήριο στον Αρχηγό του Χρυσάφη που έκανε το Δημοτικό συμβούλιο χαβρα, που μιλούσε ασταμάτητα που δεν είχε αρχή και τέλος που δεν ήξερε τελικά τι έλεγε.
    Τον άφησε να εκτίθεται συνεχώς και μετά τον καπέλωσε.
    Τον υπενθύμισε ότι όταν κάνει μια ερώτηση θα πάρει μια απάντηση, αυτή είτε του αρέσει είτε όχι, δεν έχει το δικαίωμα να κάνει διάλογο ούτε υστερικές κινήσεις.
    Μπράβο Βασίλη για το καπελωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σερραίοι προτιμούν αυτά τα λάθη από την καταστροφική θητεία των συμμάχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουντουρντισαν οι συμμαχοι. Δεν μπορούν, δεν μπορούν με τίποτα να ξεπεράσουν, ότι έχασε τις δημοτικές εκλογές " Ο δήμαρχος του τίποτα", Χρυσάφης. Έτσι θα πανε αυτοί επί 5 χρόνια. Θα προσφέρουν ωραίο θέαμα στους Σερραίους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτούς τους παλιούς συμβουλους να τους βάλεις σε μια βάρκα και να την φουνταρεις στον Στρυμόνα όταν έχει νερό. Άσχετοι, ημιμαθείς προεξάρχοντος του γνωστού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άγνοια έχουν οι σύμμαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.