Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Σταθερή αξία οι ειδικοί συνεργάτες

 


 

 Μια αξία που παραμένει σταθερή στην τοπική αυτοδιοίκηση ειναι οι ειδικοί συνεργάτες. Όταν προσλαμβάνονται από τον δήμαρχο η αντιπολίτευση καταγγέλλει οτι οι περισσοτεροι δεν χρειάζονται. Όταν η αντιπολίτευση έρχεται  στην εξουσία κάνει  το ίδιο χαρακτηρίζοντας τους πολύτιμο εργαλείο για την λειτουργία του δήμου. Οταν ειναι στην αντιπολίτευση καταγγέλλουν ως αδιαφανείς τις διαδικασίες πρόσληψης . Όταν γίνονται δήμαρχοι απαντούν οτι ο νόμος δίνει δικαίωμα στον εκάστοτε δήμαρχο να επιλέγει αυτούς που κρίνει οτι ειναι οι πλέον κατάλληλοι .

Μάλιστα για να καταλάβετε πόσο σταθερή αξία ειναι  . Πλέον έχει αρχισει να δημιουργείται μια νεα επαγγελματική τάξη .Αφού κάποιοι κάθε τετραετία βρισκουν θεση και μάλιστα καποιες φορές κάνοντας και μεταγραφές από τον ένα δήμο στον άλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.