Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Δημοσκόπηση σοκ και δέος -Μάχη για την 2η θέση

 


 

Σκληρή μάχη για την 2η θέση μεταξύ Συριζα , ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης δείχνουν τα ευρήματα δυο δημοσκοπήσεων που έγιναν στην ΠΕ Σερρών .

Όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος η ΝΔ βρίσκεται μεταξύ του 30% με 35% 

Συριζα , ΠΑΣΟΚ   στο +-10% ,η Ελληνική Λύση ειναι  κοντά στο να καταλάβει την 2η θεση αφού τα ποσοστά της κινούνται μεταξύ του 9% έως 12%.

Το ΚΚΕ  πάνω από το 5%

Η ΝΙΚΗ από 4% εως 7%

Από κει και μετά εντυπωσιακά ειναι τα ευρήματα  σε οτι αφορά το κομμα Λατινοπουλου που κινείται πάνω από το 3% ,  από κοντά και ο Κόσμος του Πέτρου Κοκκαλη και οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου

4 σχόλια:

  1. Τα έχουμε πει εδώ και καιρό.Ο Μπούμπας κάνει παρτυ στον νομό και έχει ρεύμα πολύ η Ελληνική Λύση. Στις επόμενες εθνικές εκλογές η Τρίτη θέση θα είναι το πάτωμα της και θα ξαναπαιχτεί η 2η απλά σε συνθήκες πόλωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την φορά. Το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται σε φτωχό κομπάρσο στον νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχουμε πει εδώ και καιρό.Ο Μπούμπας κάνει παρτυ στον νομό και έχει ρεύμα πολύ η Ελληνική Λύση. Στις επόμενες εθνικές εκλογές η Τρίτη θέση θα είναι το πάτωμα της και θα ξαναπαιχτεί η 2η απλά σε συνθήκες πόλωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την φορά. Το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται σε φτωχό κομπάρσο στον νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους Σερραίους. Πλεύση και Νέα Αριστερά πολύ χαμηλά ποσοστά να φανταστώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη για πασοκ μιλάτε; Με
    Ποιον με την Μπαρπάρα; Την Βάνα ; Και το Τάσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.