Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΔΕΥΑΣ : Μαθητές και μαθήτριες του 21ου Δ. Σ επισκέφθηκαν το Διυλιστήριο νερού

 




Οι μαθητές και μαθήτριες του 21 ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών επισκέφθηκαν  το Διυλιστήριο νερού στον Αι Γιάννη, προκειμένου να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του.

Τα παιδιά συνόδευαν οι δάσκαλοί τους Δημήτρης Καφετζής και Ευάγγελος Μπάγκος. Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισε η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Δέσποινα Χατζηγαβριήλ, που ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό, τα νέα ειδικά παιδιά, να κατανοήσουν την σπουδαιότητα του νερού, που είναι ένας φυσικός πόρος με μεγάλη σημασία και από τους βασικούς παράγοντες για τη ζωή και την ανάπτυξη.

Η επεξεργασία που υφίσταται το νερό στις εγκαταστάσεις του Διυλιστηρίου, το καθιστά υψηλών προδιαγραφών.

Ο Προϊστάμενος Σωτήρης Πύρζας και η Επόπτρια Μαρία Κοπελίτου, ανέλαβαν στη συνέχεια να εξηγήσουν στους μικρούς μαθητές την διαδικασία άντλησης, φίλτρανσης και επεξεργασίας του νερού, μέχρι αυτό να φτάσει στις βρύσες των σπιτιών μας. Τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα και πως στην πρώτη ευκαιρία θα ήθελαν και πάλι, να επισκεφθούν τον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.