Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Σέρρες : Ρεσιτάλ στρεψοδικίας και πονηροί εξυπνακισμοί από τον Χρ. Γιαννούλη

 




Θέσαμε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απριλίου, στη  σχετική συνέντευξη Τύπου, δυο ερωτήματα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρ. Γιαννούλη που επισκέφθηκε το Νομό μας. Οι αναγνώστες  μας, στο σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύουμε, μπορούν να διαβάσουν τα ερωτήματα και τις απαντήσεις που δόθηκαν.

Η  πρώτη ερώτηση μας έγινε σε τρείς δόσεις –  δυο διακοπές από τον ερωτώμενο εμπόδισαν την ολοκληρωμένη διατύπωση της, φαίνεται ότι ήταν πολύ ενοχλητική για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί απαντήσεων, στα όσα με σαφήνεια ρωτούσαμε, εισπράξαμε ένα ρεσιτάλ στρεψοδικίας, αοριστίας και παράκαμψης των όσων δεν βόλευαν.

Και τι δεν ακούσαμε;

Δεν μαλώνουμε τους Σερραίους που ψήφισαν τον Κ. Καραμανλή, αλλά τον Μητσοτάκη που τον έχρισε υποψήφιο. Οι Σερραίοι δεν ρωτήθηκαν αν τον θέλουν για υποψήφιο. Μα αγαπητέ κύριε Γιαννούλη, πιστεύεις στα αλήθεια ότι οι συμπολίτες μας, που ψήφισαν και εξέλεξαν πρώτο βουλευτή τον Κ. Καραμανλή, στο δημοψήφισμα, που ανέφερες, θα  ψήφιζαν αρνητικά για το αν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος;

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννούλης επιδόθηκε  σε μία άτσαλη προσπάθεια κολακείας των Σερραίων – που ο νομός τους συνδέεται άδικα με το τραγικό συμβάν των Τεμπών εξ αιτίας των ευθυνών ενός πολιτικού, του Κ. Καραμανλή, οι οποίες φθάνουν μέχρι «την δολοφονία με ενδεχόμενο δόλο». Και «είναι αυτό ένα στίγμα από το οποίο θέλουν να απαλλαγεί η πόλη και ο Νομός». Την παρακολουθούμε κύριε Γιαννούλη αυτή την «ειλικρινή» σας  προσπάθεια επί ένα χρόνο. Σας ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε. Και απ΄ όσο είδαμε, από το μέγεθος της συγκέντρωσης σας στην πλατεία Ελευθερίας, δεν πείσατε και πολλούς Σερραίους για την ανιδιοτελή ψυχοπόνια σας.

Τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Μάτι τα προσπέρασε με το καινοφανές επιχείρημα ότι εκεί επρόκειτο για φυσική καταστροφή. Την προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών, στη γνωστή σύσκεψη υπό τον τότε πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και την συνέντευξη Τύπου την επόμενη μέρα για την «δορυφορική απόδειξη» των εμπρησμών, έκανε σαν να μην τα άκουσε.

Για το δυστύχημα των Τεμπών μας ξεφούρνισε νέο επιχείρημα. Δεν φταίει η σύμβαση 717 (βλέπετε αυτή αγγίζει τον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε έξι παρατάσεις), αλλά το ότι ο κ. Καραμανλής δεν ανταποκρίθηκε στις προειδοποιήσεις κάποιου κ.  Ταχτσίδη. Φυσικά λέξη για τις ευθύνες της καθ ύλην αρμόδιας ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) – βλέπετε η πρόεδρός της είχε διοριστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλοι της, αντί να επιτελούν το καθήκον τους, είχαν αποσπασθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος τους.

Στο δεύτερο ερώτημα μας, για τις απόψεις που εκφράζει ο κ. Κασσελάκης – εντελώς αντίθετες με όσα πρεσβεύει από τη γέννηση του  ο ΣΥΡΙΖΑ ( ΝΑΤΟ- Ιερή Συμμαχία, καλός ο φράκτης στον Έβρο,  κ.λπ.),  αντί απάντησης ο κ. Γιαννούλης προτίμησε ένα δεκάρικο περί πατρίδας.

Και μια τελευταία παρατήρηση κ. Γιαννούλη. Κατηγορείτε για αλαζονεία την Νέα Δημοκρατία για το 41% – που της το έδωσε, φυσικά, ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Αν κρίνουμε, όμως, από την έπαρση των λεγομένων σας, αλλά και την γενικότερη υπεροψία  που εκπέμπει ο χώρος σας – που μόνο με 17%  λαϊκή επιδοκιμασία διατείνεται ότι αυτός εκφράζει τον Ελληνικό λαό – δεν τολμούμε να φανταστούμε την στάση σας αν τα ποσοστά των εκλογών ήσαν αντίστροφα: Σύριζα 41% και Ν. Δ. 18%.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.