Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Απάντηση Ανδρέου στην Καλλιόπη Ευαγγελίδου

 




Άμεση ομολογώ απάντηση στο πρωινό μου mail προς την Πρόεδρο και το Δ.Σ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών  είχα από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή. Κοινοποιώ το μήνυμα και την αυτή αλληλογραφία με δύο επισημάνσεις:
 
 

 
 
 
1. Είναι η πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια που ασχολούμαι με θέμα που αφορά τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, γιατί κρίνω ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά έναν θεσμό της πόλης κι όχι μόνο του θεάτρου, θεσμό που φέτος θα έκλεινε 20 χρόνια.
2. Δίνω δημόσιο χαρακτήρα στην επικοινωνία αυτή γιατί κρίνω εξαιρετικά επείγον το γεγονός της άμεσης ενημέρωσης των πολιτών για ένα τόσο σοβαρό γεγονός όπως η "ακύρωση" που αναφέρεται στο απαντητικό mail που έλαβα όχι από τους θεσμικούς υπευθύνους από όπου αιτήθηκα την απάντηση.
Περιμένω τις απαντήσεις που πρόκειται να δώσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής όπως αναφέρει στην απάντηση του, δηλώνοντας δημόσια την παρουσία μου, την βοήθεια και τη συμβολή μου, αφιλοκερδώς, σε ότι χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσω κι εγώ όπως μπορώ, να ανατραπεί αυτή η εξέλιξη και να πραγματοποιηθεί η Πανεπιστημιάδα από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, που έχει και την εμπειρία να το πράξει αλλά και τις γνώσεις που θα διαφυλάξουν την ποιότητα και την προσφορά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.