Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Ερώτημα για την Πανεπιστημιάδα φοιτητικού θεάτρου

 


 

 

Γράφει η Ευαγγελίδου Καλλιόπη 

 Κοινοποιώ mail που απέστειλα σήμερα το πρωί στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών.

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε
Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών
Αφού πρωτίστως σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο σας, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως για την πορεία των εργασιών από μέρους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών προκειμένου να υλοποιηθεί η 18η Διεθνής Πανεπιστημιάδα φοιτητικού θεάτρου για το 2024.
 
Για την ιστορία να σας αναφέρω ότι, όπως γνωρίζετε ήδη, η Πανεπιστημιάδα είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2004 από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, από το 2011 και για 5 έτη, με ενέργειες μου από την θέση της Προέδρου εντάχθηκε σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα και έλαβε 100.000 ευρώ για κάθε έτος, χρήματα που ωφέλησαν την πόλη των Σερρών καθώς και βοήθησαν την διεύρυνση του θεσμού από Πανελλήνια Πανεπιστημιάδα σε Διεθνή. Είναι ένας θεσμός συνυφασμένος με το θέατρο των Σερρών, τον οποίο η πόλη στηρίζει και αγαπά, παρακολουθώντας τις παραστάσεις και συμμετέχοντας στα ενδιαφέροντα σεμινάρια και ένας θεσμός που δεν διέκοψε την παρουσία του ούτε μέσα στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, καθώς με δική μου πρόταση και με ομόφωνη στήριξη του τότε Διοικητικού Συμβουλίου, συνέχισε το πρόγραμμά του με τον μόνο τρόπο που είχε στη διάθεση του, δηλαδή διαδικτυακά.
Πιστεύοντας πως μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το καλό του θεάτρου των Σερρών αλλά και την ίδια αγάπη για τον σημαντικό αυτό θεσμό της Πανεπιστημιάδας, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε άμεσα για το μέλλον της.
Με εκτίμηση
Ευαγγελίδου Καλλιόπη
Ηθοποιός
πρ. Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών
πρ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δ. Σερρών
υποψήφια βουλευτής Σερρών με την Πλεύση Ελευθερίας
Κοινοποιώ mail που απέστειλα σήμερα το πρωί στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών.

2 σχόλια:

  1. Όταν στηριξες Βαρβάρα προ εκλογικά και συμμετείχες στα ανόητα βίντεο της Παλαζη δεν σε ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους? Τώρα τι ακριβώς παριστάνεις? Πάρε τις φίλες σου τηλέφωνο ώστε να σε ενημερώσουν για το μέλλον της διοργάνωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήσουν από αυτές που έβγαζες τόσο μίσος,ευλογούσες παλαζι και Βαρβάρα καμαρώσε τώρα και μην διαμαρτυρίσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.