Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Πανσερραικος : Κακή εμφάνιση - βαριά ήττα

     


 

 Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Πανσερραικος στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό στην 1η αγωνιστική των Play Outs. Οι κόκκινοι πραγματοποιήσαν κακή εμφάνιση και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν το σουτ του    Αλεξιτς στο 2ο λεπτό μέσα στην περιοχή, κατέληγε στα δίκτυα

Στο 26 ο Χουαντι αξιοποίησε την  την πάσα του  Καρελη και με πλασέ και έκανε το 1-0

Ο Τορεχον πάσαρε και ο Μαυριας στο 34 έκανε το 2-0

Τα πράγματα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα καθώς στο 43 ο Ντιας σκόραρε αλλά ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR ακυρωσε το γκολ , αφου ο σκορερ στην αρχη  της φάσης βρηκε την μπάλα με το χερι.

Ο Γκαρσια στο ημιχρονο προσπάθησε να αλλάξει πράγματα .Βάζοντας Γκοτζαμανιδη και Ουεντραογκο. στις θέσεις των  Οικονόμου και Ντανκερλουι.

 

 

 90+3' Γκολ για τον Παναιτωλικό, με τον Λομόνακο .Ο επιθετικός του Παναιτωλικού πήρε την ασίστ από τον Λιάβα, νικώντας τον Χοβάν στο τετ α τετ.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:  Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Τάμπιτζε, Τορεχόν, Χουάνπι, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Ντίας, Καρέλης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Χατζηστραβός, Μπέργκστρεμ, Οικονόμου , Μορέιρα, Ντανκερλούι , Ουάρντα, Τομάς, Άλεξιτς.

Διαιτητης
  • Τσιμεντερίδης Σταύρος (Κοζάνης)
  • VAR: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)
  • AVAR: Νιδριώτης Μιχαήλ (Αθηνών)
Βοηθοι
  • Τζιουβάρας Θεόδωρος (Κοζάνης)
  • Μπαλιάκας Αλέξανδρος (Κοζάνης)
Τεταρτος
  • Τσέτσιλας Κωνσταντίνος (Καστοριάς)
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.